Betpost

Κρίνεται η πρωτιά στη Σκωτία

Κρίνεται η πρωτιά στη Σκωτία

Χωρίς επιλογές το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος και εμείς θα επικεντρωθούμε στο μοναδικό παιχνίδι του Nations League, Σκωτία – Ουκρανία.

Επιστροφή στις εθνικές ομάδες από σήμερα και εμείς θα επικεντρωθούμε στο μοναδικό παιχνίδι για το Nations League. Η Σκωτία υποδέχεται την Ουκρανία  στο Χάμπντεν Παρκ για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου στη Β’ Κατηγορία, σε ένα ματς που εν πολλοίς θα κρίνει και την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι αν και άρχισαν πολύ καλά στο Nations league στη συνέχεια ήρθε η ήττα από την Ιρλανδία, μία ήττα που τους ταρακούνησε ιδιαίτερα και τους υπενθύμισε ότι το έργο τους στον όμιλο μόνο εύκολο δεν θα είναι. Ο Στιβ Κλάρκ και οι παίκτες του έχουν την ευκαιρία απόψε να πάρουν αφενός εκδίκηση για εκείνη την ήττα από τους Ουκρανούς τον περασμένο Ιούνιο, πάλι στο Χάμπντεν Παρκ, με 3-1, αποτέλεσμα που τους άφησε εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης στο Μουντιάλ του Κατάρ και αφετέρου να βρεθούν εκείνοι επικεφαλείς του ομίλου, αφήνοντας την Ουκρανία στη δεύτερη θέση.

Από την άλλη μεριά, οι φιλοξενούμενοι τα έχουν πάει περίφημα μέχρι στιγμής και σήμερα έχουν και αυτοί την ευκαιρία ακόμα και να κλειδώσουν την πρωτιά στον όμιλο. Το έργο για το σύνολο του Ολεξάντρ Πετρακόβ ωστόσο δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Ο τεχνικός της Ουκρανίας έχει να διαχειριστεί αρκετές σημαντικές απουσίες ενώ δεν μπορεί να αιφνιδιάσει και πάλι τους Σκωτσέζους, οι οποίοι και υποψιασμένοι θα είναι αλλά και διψασμένοι για μία νίκη-ρεβάνς για ότι έγινε τον Ιούνιο.

Η λογική λέει ότι ο αγώνας αυτός θα είναι διαφορετικός από εκείνον για τα προκριματικά του Μουντιάλ και δεν θα ξεφύγει πολύ στο σκορ. Οι δύο ομάδες θα είναι πιο προσεκτικές καθώς παίζεται η πρωτιά στον όμιλο. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας και απουσιών στο στρατόπεδο της Ουκρανίας, ωστόσο δεν εμπνέουν ακόμα μεγάλη εμπιστοσύνη. Με βάση αυτά τα δεδομένα η επιλογή 2-3 γκολ μας καλύπτει σε πολλά ενδεχόμενα και την βρίσκουμε σε καλή απόδοση, στο 2.

Πρόταση:

21:45 Σκωτία – Ουκρανία 2-3 γκολ

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0