Betpost

Παιχνίδι με τα γκολ στα ντέρμπι σε Super League και La Liga!

Παιχνίδι με τα γκολ στα ντέρμπι σε Super League και La Liga!

Προγνωστικά στοιχήματος από τις αναμετρήσεις Άρης – Ολυμπιακός και το ντέρμπι της Μαδρίτης, ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ.

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Κλ. Βικελίδης για την 5η αγωνιστική της Super League. Ο Άλαν Πάρντιου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των «κιτρίνων» που έχουν καλή ψυχολογία μετά το 2-0 στην Τρίπολη επί του Αστέρα. Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν μεσοβδόμαδα από την Φράιμπουργκ (3-0) πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση. Μπορεί την τελευταία μέρα των μεταγραφών να αποκτήθηκαν αρκετοί παίκτες, αλλά το σύνολο θα αργήσει να δέσει. Ο Άρης δείχνει να πατάει πιο σίγουρα αυτή την στιγμή στον αγωνιστικό χώρο, ο Ολυμπιακός σκοράρει όμως για 11 διαδοχικά παιχνίδια στην έδρα του και αν συνυπολιγίσουμε τα 4/5 goal/goal που έχει φέτος η ομάδα του Πειραιά, τότε η επιλογή αυτή είναι μονόδρομος.

Το βράδυ (22:00) διεξάγεται και το ντέρμπι «Μαδριλένιο» ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» έχει ξεκινήσει εκπληκτικά την σεζόν και πάει... τρένο ως τώρα σε La Liga και Champions League. Αντίθετα οι «ροχιμπλάνκος» δεν πείθουν τόσο στα πρώτα ματς με αποτέλεσμα ήδη να μετρούν δύο απώλειες στο πρωτάθλημα, ενώ μεσοβδόμαδα ηττήθηκα στο Λεβερκούζεν από τη Μπάγερ με σκορ 2-0. Η ομάδα του Σιμεόνε ψάχνει αντίδραση και το ντέρμπι έρχεται στο κατάλληλο τάιμινγκ. Η φόρμα «δείχνει» Ρεάλ, αλλά η «δίψα» Ατλέτικο. Κάπου στη μέση ίσως κάτσει… η μπίλια. Έντεκα στα τελευταία δώδεκα μεταξύ τους ήρθαν under 2,5, μια πιο «ασφαλής» επιλογή τα 2-3 γκολ.

Προτάσεις:

20:00 Άρης – Ολυμπιακός goal/goal

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3 γκολ

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0