Betpost

Ο πρώτος λόγος σε ΠΑΟΚ και Ρόμα

Ο πρώτος λόγος σε ΠΑΟΚ και Ρόμα
Το στοιχηματικό κουπόνι της Δευτέρας (12/09) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά ένα σημείο από Ελλάδα κι ένα από Ιταλία, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία στην Τούμπα με στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετά την ισοπαλία κόντρα στον Άρη. Έχει το 2/2 στην έδρα του φέτος, νικώντας Παναιτωλικό και Ατρόμητο κατά σειρά, με πιο πειστικές εμφανίσεις, από ό,τι δείχνουν το 1-0 και το 2-1 αντίστοιχα ως σκορ.

Η Λαμία από την άλλη έχει σκοράρει μόλις μία φορά στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και στην Θεσσαλονίκη, όπου θα περιοριστεί πιθανότατα σε παθητικό ρόλο, δεν είναι ευνόικες οι συνθήκες για να αλλάξει συνήθειες.

Στην έτερη επιλογή μας, η Ρόμα καλείται να βρει αντίδραση κόντρα στην Έμπολι, που δεν έχει νίκη στη φετινή σεζόν. Το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο «προσγειώθηκε» απότομα στην πραγματικότητα, μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, με τις δύο σερί ήττες από Ουντινέζε και Λουντογκόρετς.

Παρόλα αυτά, η κάτοχος του Europa Conference League έχει τις κατάλληλες μονάδες για να ηγηθούν και να την βγάλουν από αυτήν τη δύσκολη θέση. Ειδικά κόντρα στην Έμπολι, που επί πέντε αγωνιστικές δεν έχει «γευτεί» τη χαρά της νίκης. Πόσω μάλλον, όταν το «διπλό» πληρώνει αρκετά καλά, κάνοντας την επιλογή προφανή.

Πρόταση:

(19:00) ΠΑΟΚ - Λαμία 1 & No Goal
(21:45) Έμπολι - Ρόμα 2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0