Betpost

Οι… Αθηναίοι σκοράρουν και έχουν νικητή, την δουλειά του ο Ολυμπιακός!

Οι… Αθηναίοι σκοράρουν και έχουν νικητή, την δουλειά του ο Ολυμπιακός!

Κυριακή και στην Αθήνα χτυπάει ο παλμός της Super League, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την ΑΕΚ!

Την αυλαία στην αγωνιστική δράση της Super League, ανοίγει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική! Η ομάδα της Μαγνησίας, έχει κάνει ήδη την ζημία της, καθώς στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη κατάφερε να την αφήσει στο «μηδέν» και της… άρπαξε τους τρεις βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός, προερχόμενος από την ισοπαλία με την Τρίπολη και την νίκη επί του Ιωνικού, δεν έχει περιθώρια στραβοπατήματος και θα κοιτάξει να κλειδώσει την νίκη, για να έχει ένα ήσυχο απόγευμα στον Πειραιά.

Το βράδυ της Κυριακής (11/9) παρόλα αυτά, το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί στους Αμπελόκηπους ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» έχοντας κάνει το 3/3, σκοπό έχουν να καταφέρουν το απόλυτο. Η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς το «Α. Νικολαΐδης» θα είναι κατάμεστο.

Από την άλλη η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει να βρίσκει τα πατήματα της και μετά την ήττα από τον Βόλο, έδειξε πως ο Ματίας Αλμέιδα τράβηξε τα λουριά. Η βαθμολογική διαφορά θα διαμορφωθεί ανάλογα, με το σημερινό παιχνίδι. Ωστόσο, το «τριφύλλι» ξέρει να παίρνει αποτελέσματα (ειδικά στην έδρα του) και πρόκειται να δούμε μια αναμέτρηση υψηλού ρυθμού απόψε!

Ολυμπιακός – Βόλος ΝΠΣ  1 & over 3,5

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1 & G/G

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0