Betpost

Εύκολα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γκολ στο Ραζγκράντ

Εύκολα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γκολ στο Ραζγκράντ

Γεμάτη αγωνιστική δράση της Πέμπτης (8/9) με πολλές αναμετρήσεις σε Europa και Conference League.

Ακόμη ένα βράδυ γεμάτο αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στις 19:45 η Ρόμα φιλοξενείται στη Βουλγαρία για την πρώτη αναμέτρηση των ομίλων του Europa League απέναντι στην Λουντογκόρετς. Η Βουλγαρική ομάδα, έχει ξεκινήσει πολύ καλά την χρονιά στο πρωτάθλημα, όντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Σε επτά αναμετρήσεις έχει σκοράρει 25 γκολ και μετράει 6 νίκες και μια ισοπαλία, ενώ η ΤΣΣΚΑ Σόφιας που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχει δύο αγώνες παραπάνω.

Η Ρόμα προερχόμενη από το στραπάτσο με την Ουντινέζε, θέλει να ανατρέψει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και θα παρουσιαστεί σαφώς πιο ανταγωνιστική. Έτσι και αλλιώς, οι «τζιαλορόσι» έχουν δείξει το καλό τους πρόσωπο στη Serie A, μετρώντας μέχρι στιγμής 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Στο Μάντσεστερ στις 22:00, η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Ρεάλ Σοσιεδάδ στο… Θέατρο των Ονείρων. Η Σοσιεδάδ ούσα 9η στο ισπανικό πρωτάθλημα μετράει 2 νίκες, 1 ήττα και μια ισοπαλία, αλλά στο επιθετικό κομμάτι δεν πάει καλά, παραμένοντας στα 4 γκολ ενεργητικό.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς τον Ρονάλντο και τον Μαγκουάιρ στην ενδεκάδα της, άλλαξε την άσχημη εικόνα όπου ξεκίνησε την χρονιά και μετράει 4 διαδοχικές νίκες στην Premier League επί Λίβερπουλ, Σαουθάμπτον, Λέστερ και Άρσεναλ. Το βράδυ της Πέμπτης (8/9) αναμένεται να έχει ένα σχετικά εύκολο βράδυ και οι δύο ομάδες είναι πολύ πιθανό να σκοράρουν πάνω από ένα γκολ!

Λουντογκόρετς – Ρόμα G/G

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1 & over 1,5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0