Betpost

Στοίχημα: «Κλείνει» η αγωνιστική της Super League με γκολ στην Τρίπολη!

Στοίχημα: «Κλείνει» η αγωνιστική της Super League με γκολ στην Τρίπολη!

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση της Super League, Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός.

Η 2η αγωνιστική στην Super League ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός. Οι Αρκάδες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έσωσαν το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Μπαράλες στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Βόλο (3-3) σε ένα ματς που δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά παράλληλα φάνηκαν και οι αμυντικές αδυναμίες της ομάδας του Ηρακλή Μεταξά. Αποχώρησε μεσοβδόμαδα ο εξτρέμ Σονί για την Χατάισπορ, ένας από τους παίκτες που είχαν εντυπωσιάσει στην προετοιμασία. Παράλληλα, αναμένεται να πραγματοποιήσουν ντεμπούτο οι Ζουκάνοβιτς (στόπερ), Μπαρτόλο (χαφ), ενώ επιστρέφει και ο μέσος Ιγκλέσιας από τιμωρία.

Ίδρωσε ο Ολυμπιακός μεσοβδόμαδα, αλλά πήρε εν τέλει στα πέναλτι την πρόκριση στους ομίλους του Europa League εις βάρος του Απόλλωνα Λεμεσού. Χρειάστηκε βέβαια την συνδρομή του ήρωα Βατσλίκ, ο οποίος έπιασε τρία πέναλτι στη διαδικασία, ενώ στο ματς φάνηκαν για ακόμα μια φορά οι αμυντικές αδυναμίες των «ερυθρόλευκων». Ενισχύθηκε με την απόκτηση του φορ, Χουάνγκ Ουί-Τζο, ο οποίος ταξίδεψε κανονικά στην Τρίπολη και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Παπασταθόπουλος (στόπερ), Βρσάλικο (δεξί μπακ), Αμπουμπακάρ Καμαρά (φορ), ο Μαντί Καμαρά (χαφ) που «κλείνει» στη Ρόμα, καθώς και ο Αγκιμπού Καμαρά (μεσοεπιθετικός) λόγω φόρμας.

Στην πρεμιέρα οι Πειραιώτες επικράτησαν άνετα του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, αφού δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του ματς. Το αποψινό παιχνίδι (19:00) θα είναι διαφορετικό, καθώς ο Αστέρας δείχνει… μάχιμος! Πέντε διαδοχικά ματς χωρίς να δεχθεί γκολ στην Τρίπολη μετρά ο Ολυμπιακός, αλλά ίσως αυτό το σερί να τελειώσει εδώ. Άλλωστε η ομάδα του Κορμπεράν μετρά 5/7 goal/goal ήδη φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και το μόνο ματς που δεν δέχθηκε γκολ, ήταν της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ.

 

Πρόταση:

19:00 Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός Goal/goal

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0