Betpost

Στήριξη στις έδρες στα... αλώνια της Αγγλίας

Στήριξη στις έδρες στα... αλώνια της Αγγλίας

Σάββατο (27/08) και στήριξη στις... έδρες, με παιχνίδια από τις Championship, League One και League Two!

Στην Championship η Γουότφορντ έχει δυο νίκες (με Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μπέρνλι) και παρά το γεγονός πως προέρχεται από ήττα (2-0) από την ΜΚ Ντονς, μπορεί ν' αποκτήσει άλλη δυναμική στο Vicarage Road. Και η αλήθεια είναι πως με την ΚΠΡ να μη βρίσκεται στα καλύτερά της, οι hornets έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Στην League One, το τρένο της Σέφιλντ Γουένσντεϊ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στο παιχνίδι απέναντι στην Φόρεστ Γκριν που ανέβηκε φέτος στην κατηγορία. Οι «κουκουβάγιες» έχουν καταφέρει να σημειώσει πέντε νίκες και μόλις μια ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια τους και έχουν την δυνατότητα να δώσουν συνέχεια στην εξαιρετική τους διαδρομή μέχρι αυτή τη στιγμή.

Στην League Two η Λέιτον Όριεντ μάλλον πάει για χαλαρό απόγευμα κόντρα στην Χάρτλπουλ. Στο ίδιο παιχνίδι την περασμένη σεζόν καταγράφηκε το τελικό 5-0, με τους «pools» να έχουν σκοράρει μονάχα δυο φορές στα έξι ματς της φετινής σεζόν. Πιθανότατα δεν θα το καταφέρουν ούτε στο παιχνίδι με την Λέιτον Όριεντ που μπορεί να πάρει το ματς με μηδέν παθητικό.

Αναλυτικά οι προτάσεις της ημέρας:

Γουότφορντ - ΚΠΡ 1
Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Φόρεστ Γκριν 1
Λέιτον Όριεντ - Χάρτλπουλ 1 και N/G

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0