Betpost

Πληρώνει το αμφίσκορο

Πληρώνει το αμφίσκορο
Βραδιά ευρωπαϊκών Κυπέλλων με προκριματικά για την είσοδο στους ομίλους του Europa League. Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε είναι θεωρητικά τα φαβορί κόντρα σε Απόλλωνα Λεμεσού και Αούστρια Βιέννης σε αναμετρήσεις που αναμένονται εκατέρωθεν γκολ. 

Ο Ολυμπιακός απέφυγε το στραπάτσο από την Σλόβαν Μπρατισλάβας και τώρα κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού έχει την ευκαιρία να σώσει την χρονιά μπαίνοντας στους ομίλους του Europa League. Τα θέματα για τους Πειραιώτες είναι γνωστά ειδικά στην άμυνα όπου σε τέσσερα ματς μέχρι στιγμής στην Ευρώπη έχει δεχτεί ήδη οκτώ γκολ. Ο Απόλλωνας δεν δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση με την κυπριακή ομάδα να αλλάζει προπονητή μετά τον αποκλεισμό της από την Μακάμπι Χάιφα (η οποία είχε αποκλείσει και τον Ολυμπιακό νωρίτερα). Εχει απουσίες ο Απόλλωνας την ώρα που και ο Ολυμπιακός δεν βγάζει την σιγουριά που θα έπρεπε στην άμυνα. Στα μάτια μας είναι ένα παιχνίδι με γκολ και από τις δύο ομάδες και θα πάμε με το αμφίσκορο που πληρώνει καλά.

Από την Κύπρο στην Αυστρία και στην Βιέννη όπου η Αούστρια φιλοξενεί την Φενέρμπαχτσε. Η τουρκική ομάδα είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως πείθει. Και αυτό γιατί είναι μια νέα ομάδα με αρκετά καινούργια πρόσωπα και κόντρα σε σοβαρούς αντιπάλους μέχρι στιγμής έχει δυσκολευτεί (αποκλεισμός από την Ντιναμό Κιέβου). Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο όπλο την επίθεση τους σε αντίθεση με τις άμυνες τους που δείχνουν πως ακόμα δεν είναι έτοιμες. Κι εδώ θα πάμε τα εκατέρωθεν γκολ που επίσης είναι σε υψηλή απόδοση.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ G/G


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0