Betpost

Μπαίνει με το… δεξί στη νέα σεζόν η Ίντερ αλλά όχι και η Μίλαν!

Μπαίνει με το… δεξί στη νέα σεζόν η Ίντερ αλλά όχι και η Μίλαν!

Η Serie A για τη σεζόν 2022/23 κάνει… πρεμιέρα και οι ομάδες του Μιλάνου, Ίντερ και Μίλαν, είναι έτοιμες να ξεκινήσουν με το… δεξί τον δρόμο προς την κορυφή. Ωστόσο μία από τις δύο φαίνεται πως θα το καταφέρει.

Η ποδοσφαιρική σεζόν 2022/23 έχει ξεκινήσει με τα ευρωπαϊκά προκριματικά αλλά και την έναρξη σε κάποια πρωταθλήματα.

Απόψε (13/8), ήρθε η σειρά της Serie A να κάνει πρεμιέρα, με την πρωταθλήτρια Μίλαν και την δευτεραθλήτρια Ίντερ να ρίχνονται στη μάχη απέναντι σε Ουντινέζε και Λέτσε αντίστοιχα.

Αμφότερες θέλουν να κάνουν ποδαρικό στη νέα σεζόν αλλά μία δείχνει να έχει την ευκαιρία να το κάνει. Συγκεκριμένα, η Μίλαν παίζει πρώτη στις 19:30, φιλοξενώντας την Ουντινέζε στο Μιλάνο.

Μπορεί, μετά την περσινή πορεία, οι ροσονέρι να φαντάζουν το φαβορί για τη νίκη όμως μία προσεχτική ματιά στα τρία τελευταία ματς των δύο ομάδων, θα δούμε πως όχι απλώς έχουν λήξει ισόπαλα αλλά με 1-1.

Οπότε, δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως η Μίλαν μπορεί να μπει στη σεζόν με το… δεξί αφού η Ουντινέζε φαντάζει ένα δύσκολο εμπόδιο για εκείνη, οπότε η συνταγή δεν θα χαλάσει.

Από την άλλη, η Ίντερ φιλοξενείται στην έδρα της νεοφώτιστης Λέτσε. Με την ενίσχυση του ιταλικού συλλόγου, η έξοδος στα μέρη της φιλόδοξης Λέτσε, δεν μοιάζει ως ένα μεγάλο εμπόδιο, οπότε το διπλό φαίνεται πιο έντονα από κάτι άλλο.

Προτάσεις:

Μίλαν – Ουντινέζε Χ

Λέτσε – Ίντερ 2, Over 2,5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0