Betpost

Επικίνδυνη έξοδος για Ντόρτμουντ – «Κλειστό» ματς στη Γαλλία!

Επικίνδυνη έξοδος για Ντόρτμουντ – «Κλειστό» ματς στη Γαλλία!

Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων σε Bundesliga και Ligue 1, με τις αναμετρήσεις Φράιμπουργκ Ντόρτμουντ και Ναντ Λιλ να ανοίγουν το πρόγραμμα σε κάθε πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Φράιμπουργκ και Ντόρτμουντ εκκίνησαν με το «δεξί» τη σεζόν στην Bundesliga και το βράδυ της Παρασκευής (12/8, 21:30) αναμετρώνται στην έδρα της πρώτης. Δύσκολη έξοδος για τους Βεστφαλούς, οι οποίοι εκτός από τις απουσίες (Αντεγέμι, Αλέ, Σούλε, Ρέινα) πρέπει να τα βγάλουν πέρα και με την πρόσφατη ιστορία στο Γιουρόπα Παρκ, όπου μετρούν 2 ήττες και μια ισοπαλία στα τρία τελευταία. Η Φράιμπουργκ προέρχεται από μεγάλη νίκη με 4-0 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ και έδειξε με την εμφάνισή της ότι και φέτος θα είναι πολύ δύσκολη αντίπαλος. Το ματς κρύβει παγίδες για την Ντόρτμουντ και η κόντρα του φαβορί έχει αξία.

Στις 22:00 ανοίγει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής και στην Ligue 1 με το ματς Ναντ Λιλ. Δύο σερί επίσημα ματς χωρίς γκολ για τα «καναρίνια» που μετά την ήττα στο Σούπερ Καπ από την Παρί Σεν Ζερμέν (4-0), έμειναν στο 0-0 με την Ανζέ εκτός έδρας. Οι «λιλουά» από την άλλη ήταν καταιγιστικοί με την Οσέρ, την οποία διέλυσαν με 4-1, έχοντας πρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ. Είναι εμφανές ότι πρόκειται για μια άκρως επιθετική ομάδα. Ωστόσο, η Ναντ είναι πολύ πιο «σφιχτή» ομάδα από την Οσέρ και δε πρόκειται να πέσει… θύμα, για αυτό αναμένεται να έχει λίγα γκολ η αναμέτρηση.

Προτάσεις:

21:30 Φράιμπουργκ - Ντόρτμουντ: 1Χ 

22:00 Ναντ - Λιλ: under 2,5

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0