Betpost

Με την ορμή της Λεωφόρου και την ετοιμότητα της ΑΙΚ

Με την ορμή της Λεωφόρου και την ετοιμότητα της ΑΙΚ
Το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης (11/08) ξεχειλίζει από επιλογές και εμείς στρέφουμε τα «φώτα» μας σε δύο ματς των προκριματικών του Europa Conference League.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Σλάβια Πράγας στη Λεωφόρο με μοναδικό στόχο τη νίκη. Όχι απλώς την επικράτηση, αλλά και την κάλυψη της διαφοράς των δύο γκολ εις βάρος του από το πρώτο ματς.

Η εμφάνιση των «πρασίνων» στην Τσεχία, έως ότου έρθει η άδικη αποβολή του Παλάσιος, ήταν αρκετά καλή και με το γήπεδό του ασφυκτικά γεμάτο στη ρεβάνς, όσο δύσκολη κι αν μοιάζει η ανατροπή, δεν είναι ακατόρθωτη.

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την ορμή της Λεωφόρου και να βρει ένα γρήγορο γκολ. Η Σλάβια δεν έδειξε απροσπέλαστη αμυντικά και με την πίεση της εξέδρας, ένα γκολ, και μάλιστα πριν το ημίχρονο, δεν μοιάζει απίθανο.

Το «τριφύλλι» καίγεται για τη νίκη, ξέρει να αξιοποιεί την έδρα του και στάθηκε κάτι παραπάνω από αξιοπρεπώς στην Πράγα. Στοιχεία αρκετά για να τον στηρίξουμε, ειδικά σε τόσο καλή απόδοση.

Στην έτερή μας επιλογή, η Σκεντίγια υποδέχεται την ΑΙΚ Στοκχόλμης. Στο πρώτο μεταξύ τους ματς, ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στη Σουηδία.

Η ρεβάνς δεν θα είναι εύκολη για την ΑΙΚ, τουλάχιστον όχι όσο... ακούγεται, αλλά ο βαθμός ετοιμότητάς της, με το πρωτάθλημα που αγωνίζεται να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, της δίνει άλλον «αέρα».

Άλλωστε, και σε αυτήν μας την επιλογή, η απόδοση στην οποία προσφέρεται η νίκη της ΑΙΚ Στοκχόλμης, αξίζει το ρίσκο και με το παραπάνω.

Πρόταση:
(20:30) Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας 1
(21:00) Σκεντίγια - ΑΙΚ Στοκχόλμης 2
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0