Betpost

Σούπερ Καπ Ευρώπης: Ορέγεται στέψη η «Βασίλισσα» και ο… πρίγκιπας Μπενζεμά!

Σούπερ Καπ Ευρώπης: Ορέγεται στέψη η «Βασίλισσα» και ο… πρίγκιπας Μπενζεμά!

Προγνωστικά για την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Άινχτραχτ Φρανκφούρτης, τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ που διεξάγεται στο Ελσίνκι.

Η κάτοχος του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης, αντιμετωπίζει την κάτοχο του Europa League, Άιντραχτ, για την κούπα. Προφανώς και υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση κι αυτό είναι η Βασίλισσα. Οι «μερένχες» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με νίκη 2-0 επί της Γιουβέντους σε φιλικό και δείχνουν έτοιμοι για ακόμα έναν τίτλο. Χωρίς σημαντικές απουσίες, ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε πως έχει σκοπό να κατεβάσει την ίδια ενδεκάδα με τον τελικό του Μαΐου κόντρα στη Λίβερπουλ.

Οι «αετοί» από την άλλη έχουν ήδη ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις τους στην Γερμανία, έχοντας επικρατήσει 4-0 του Μαγδεμβούργου στο Κύπελλο, ενώ ακολούθησε η εντός έδρας συντριβή (6-1) στην πρεμιέρα της Bundesliga από την Μπάγερν Μονάχου. Σε αυτό το ματς φάνηκαν τα αμυντικά προβλήματα των Γερμανών, που λογικά δε θα προλάβουν να… συμμαζευτούν, ενώ παράλληλα ταξίδεψαν στο Ελσίνκι χωρίς τον πολύτιμο μέσο, Κόστιτς, που ετοιμάζεται για μεταγραφή στη Γιουβέντους.

Επίσημο δείγμα από την Ρεάλ δεν υπάρχει ως τώρα αλλά η ποιότητά της είναι αδιαμφισβήτητη. Φυσικά οι «μερένχες» θέλουν να φτάσουν στον 5ο τίτλο τους στο θεσμό, όσους έχουν οι πολυνίκες Μίλαν και Μπαρτσελόνα και λογικά θα τα καταφέρουν. Δύο επίσημα ματς για την Άιντραχτ ως τώρα, δύο φορές over 3,5. Δε θέλει πολύ να συνεχιστεί το σερί…Ειδικά σε έναν τελικό που οι ομάδες εμφανίζονται πολύ χαλαρές. 

Επιπλέον, σε μια άμυνα που μοιάζει με... παιδική χαρά, ένας επιθετικός όπως ο Καρίμ Μπενζεμά θα βρει πολλές ευκαιρίες για γκολ. Έχει σκοράρει ξανά σε τελικό Σούπερ Καπ, στην ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην παράταση με 2-4 (2018), μπορεί κι απόψε. 

Προτάσεις:

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Άινχτραχτ Φρανκφούρτης: Over 3,5

Fun Bet

Ρεάλ Μαδρίτης – Άινχτραχτ Φρανκφούρτης: 1 & over 2,5 γκολ Ρεάλ & γκολ Μπενζεμά

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0