Betpost

Champions League: Ρεβάνς με ρίσκα και… γκολ

Champions League: Ρεβάνς με ρίσκα και… γκολ

Οι αγώνες ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τις ρεβάνς για τους προκριματικούς γύρους σε Champions League, Europa και Conference να δεσπόζουν στο στοιχηματικό πρόγραμμα της εβδομάδας. Την αρχή κάνουν οι δεύτεροι αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, με αρκετά ζευγάρια να μην έχουν λύσει τις διαφορές τους, όπερ και σημαίνει ότι θα δούμε μεγάλες μάχες, με… αρκετά γκολ!

Το πρώτο παιχνίδι στο οποίο θα σταθούμε είναι αυτό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Λουντογκόρετς. Αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν επιθετικές αρετές και αμυντικές αδυναμίες, κάτι που φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι στη Βουλγαρία (2-1 υπέρ των Κροατών).  

Αναμένουμε κάτι αντίστοιχο και στη ρεβάνς στο Ζάγκρεμπ, με τους φιλοξενούμενους να είναι αναγκασμένοι να πάρουν ρίσκα για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ του πρώτου αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι θα αφήσει χώρους, τους οποίους μπορεί εύκολα να εκμεταλλευτεί η Ντιναμό. Το over 2,5 αποτελεί το πρώτο μας σημείο.

Και από το Ζάγκρεμπ μεταφερόμαστε στη Σκωτία και το ζευγάρι Ρέιντζερς – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Το 2-0 του πρώτου αγώνα υπέρ των Βέλγων την προηγούμενη εβδομάδα ήταν μεγάλη έκπληξη, όχι γιατί είναι κακή ομάδα η Ουνιόν, αλλά πρώτον περιμέναμε κάτι καλύτερο από την φιναλίστ του περσινού τελικού του Europa League και δεύτερον οι Βέλγοι είναι μία πολύ άπειρη ομάδα με ότι συνεπάγεται αυτό.

Πλέον, στη ρεβάνς, οι Σκωτσέζοι είναι αναγκασμένοι να βγουν μπροστά, να πιέσουν από νωρίς και να πάρουν ρίσκα. Αναμένουμε αρκετά γκολ και σε αυτό το παιχνίδι οπότε το over 2,5 είναι μονόδρομος και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές.

Προτάσεις:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Λουντογκόρετς Over 2,5

Ρέιντζερς – Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ Over 2,5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0