Betpost

Με το δεξί και με… θρίαμβο μπαίνει η Παρί Σεν Ζερμέν – Ώρα για… τρίποντο στη Σεντ Ετιέν!

Με το δεξί και με… θρίαμβο μπαίνει η Παρί Σεν Ζερμέν – Ώρα για… τρίποντο στη Σεντ Ετιέν!

Η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει πρεμιέρα στη Ligue 1 και φιλοξενείται στην έδρα της φιλόδοξης Κλερμόντ ενώ η Σεντ Ετιέν ψάχνει την πρώτη της νίκη κόντρα στη Νιμ.

Η αυλαία της Ligue 1 άνοιξε με τη νίκη της Λιόν επί της νεοφώτιστης Αζαξιό με 2-1, ωστόσο η συνέχεια προβλέπεται ακόμα πιο συναρπαστική.

Συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια της περσινής σεζόν, Παρί Σεν Ζερμέν, φιλοξενείται στην έδρα της Κλέρμοντ ώστε να κάνει το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου. Φυσικά, παρά τις φιλοδοξίες των γηπεδούχων, η παρέα του Μέσι δεν αστειεύεται.

Από τα φιλικά έχει αποδειχθεί πως το σύνολο του Γκαλτιέ είναι έτοιμο να σαρώσει φέτος, με τελείως διαφορετική φιλοσοφία από αυτή που ξέρουμε σε όλους τους τομείς. Παράλληλά κοιτώντας το 4-0 του Παρισιού αλλά και το 6-1 στην έδρα της Κλερμόντ, τότε καταλαβαίνουμε πως η Παρί θα κάνει ποδαρικό με κάτι… μεγάλο, με την πρώτη σέντρα να είναι προγραμματισμένη στις 22:00.

Από την άλλη, αν κατέβουμε μία κατηγορία, θα βρούμε (με μελαγχολία) τη Σεντ Ετιέν. Ο γαλλικός σύλλογος μπήκε με το αριστερό στη Ligue 2 αφού ηττήθηκε με 2-1 από την Ντιζόν και ψάχνει το πρώτο τρίποντο επί της Νιμ, μπροστά στον κόσμο του.

Οι γηπεδούχοι μετρούν ένα εξαιρετικό σερί χωρίς ήττα απέναντι στην συγκεκριμένη ομάδα και σήμερα, θέλουν να το εκμεταλλευτούν ώστε να πάρουν το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Όχι πως θα είναι εύκολο βέβαια. Πρώτη σέντρα στις 16:00.

Προτάσεις:

Κλερμόντ – Παρί Σεν Ζερμέν: 2, Over 4,5

Σεντ Ετιέν – Νιμ: Χ/1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0