Betpost

«Ροντέο» στο ντεμπούτο του Κορμπεράν - Συντηρητικά και πρόκριση στην Λεωφόρο για Γιοβάνοβιτς

«Ροντέο» στο ντεμπούτο του Κορμπεράν - Συντηρητικά και πρόκριση στην Λεωφόρο για Γιοβάνοβιτς
Με έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον ξεκινά η σέντρα σε Europa και Conference League, με τους ΟλυμπιακόΠαναθηναϊκό και Άρη να ρίχνονται στον χορό των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων. Αναμέτρηση ροντέο αναμένεται στο Γ. Καραϊσκάκης εν αντιθέσει με την Πράγα, όπου όλα δείχνουν παίχνιδι χαμηλού ρίσκου.

Η ώρα της κρίσεως έφτασε για τις ελληνικές ομάδες, οι οποίες παίζουν σε μεγάλο βαθμό το εκτός συνόρων μέλλον τους και το BET POST δίνει βαρύτητα στις μονομαχίες των δύο αιωνίων. To στοιχηματικό παιχνίδι θα κριθεί στα γκολ, με τις άμυνες να παίζουν ρυθμιστικό ρόλο στα σημερινά κέρδη.

Ξεκίνημα από την Τσεχία και την Σινόμπο Αρένα (20:00 μ.μ.), η οποία θα υποδεχτεί τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στην ευρωπαίκή έξοδο του Παναθηναϊκού, έπειτα από μία πενταετία. Εν απουσία του Μπαρτ Σένκεφελντ, αλλά με όλα τα υπόλοιπα ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός, με μοναδική εξαίρεση τον Βέρμπιτς, ο οποίος δεν έχει προλάβει να ενσωματωθεί στο σύνολο.

Δεδομένα οι πράσινοι θα ακολουθήσουν συντηρητικό παιχνίδι τακτικής, γεγονός που ξέρει καλά να εφαρμόζει ο Σέρβος προπονητής, που στη συνέντευξη τύπου μαρτύρησε το πλάνο που θέλει να ακολουθήσει. «Πιστεύω ότι μετά το δεύτερο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα είναι στην επόμενη φάση. Αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε», ανέφερε θέλοντας ουσιαστικά να αποσπάσει αποτέλεσμα που θα του δώσει τη δυνατότητα να επιτεθεί στη Λεωφόρο.

Δεδομένων των παραπάνω, αλλά και των προηγούμενων αποτελεσμάτων το παιχνίδι οδεύει προς no goal. Άλλωστε οι 4/5 τελευταίες αναμετρήσεις τόσο της Σλάβια όσο και του τριφυλλιού δικαιώνουν την θέση αυτή και κάνουν το 1,75 ελκυστική απόδοση πονταρίσματος. 

Συνέχεια στο Φάληρο και το Γ. Καραϊσκάκης, όπου οι φίλοι του Ολυμπιακού αναμένουν με ανυπομονησία να δουν το ντεμπούτο του Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο τους. Δεδομένα, οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν αντίδραση αλλά και αλλαγμένο πρόσωπο, με σκοπό την είσοδο τους στους ομίλους του Europa League.

Εν απουσία δύο βασικών στελεχών, των Μανωλά και Βρσάλικο, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο θα λειτουργήσει η άμυνα, ενώ εκτός βρίσκεται και ο Χουάνγκ Ινμπεόμ, καθώς δεν έχουν σταλθεί  ακόμη τα απαραίτητα έγγραφα από την Ρωσική Π.Ο.. Την τετράδα λοιπόν μπροστά απ' τον Βατσλίκ αναμένεται να πλαισιώσουν οι ΡέαμπτσιουκΣισέΠαπασταθόπουλος και πιθανότατα ο Άβιλα.

Μπορεί στα χαρτιά (αλλά πιθανότατα και στο γήπεδο) ο Ολυμπιακός να παρουσιάζεται ως το απόλυτο φαβορί απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ωστόσο πρόκειται για μία ομάδα η οποία αγωνίζεται πάρα πολύ ανοιχτά. Χωρίς να δίνει ιδιαίτερη σημασία στα μετόπισθεν, οδηγεί τους αγώνες της σε φρενήρη ρυθμό, δεχόμενη αλλά και σκοράρωντας τέρματα με μεγάλη ευκολία. Δεδομένου του γεγονότος ότι αμφότερες οι δύο ομάδες δέχτηκαν γκολ στις προηγούμενες αναμετρήσεις, το goal goal με απόδοση 1,94 φαντάζει πολύ καλή επιλογή. 

Προτάσεις:

20:00 Σλάβια Πράγας - Παναθηναϊκός: No goal

22:00 Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας: Goal goal

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0