Betpost

Απουσίες για Κάραμπαγκ – Με φόρα από το Φάληρο η Μακάμπι!

Απουσίες για Κάραμπαγκ – Με φόρα από το Φάληρο η Μακάμπι!

Συνεχίζεται η δράση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League!

Στο Αζερμπαϊτζάν, η Κάραμπαγκ πρόκειται να υποδεχθεί την Φερεντσβάρος στο πρώτο παιχνίδι της σειράς για πρόκριση στα playoff του Champions League. Οι Αζέροι στον προηγούμενο γύρο χρειάστηκαν την παράταση για να κατορθώσουν να «λυγίσουν» την Ζυρίχη, ενώ νωρίτερα είχαν αποκλείσει και την Λεχ Πόζαν. Απουσιάζουν με τιμωρία ο ηγέτης Καντί και ο βασικός μέσος Αλμέιντα, δεν προλαβαίνει το ματς ούτε ο βασικός αμυντικός Μεντίνα.

Στον αντίποδα η Φερεντσβάρος ήταν καταιγιστική στο δεύτερο ματς κόντρα στην Σλόβαν, την οποία νίκησε εκτός έδρας 4-1 για να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα και να εξασφαλίσει την πρόκριση. Δεν… μασάνε οι Ούγγροι, που είδαν το «βαρύ πυροβολικό» Μπολί να επιστρέφει στις προπονήσεις και να είναι έτοιμος για το ματς.

Πρόκειται για δύο ομάδες που σκοράρουν αρκετά, αλλά πίσω είναι αφερέγγυες. Αμφότερες μετρούν τρία διαδοχικά goal/goal & over 2,5 στα προκριματικά του Champions League, ένα σερί που είναι πιθανό να συνεχιστεί κι απόψε.

Λίγο αργότερα στο Ισραήλ, η Μακάμπι Χάιφα θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Λεμεσού. Οι γηπεδούχοι πήραν πανηγυρική πρόκριση με το 4-0 εις βάρος του Ολυμπιακού στο Γ. Καραϊσκάκης και έχουν την ψυχολογία στα ύψη. Με την «ίδια συνταγή» θα παρατάξει ο Μπαράκ Μπακχάρ την ομάδα του, που αναμένεται να αγωνιστεί και πάλι σε ένα «καυτό» και κατάμεστο στάδιο!

Ο Απόλλων πρόκειται να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίσημο φέτος, με την εικόνα του στα φιλικά ωστόσο να μην είναι η καλύτερη δυνατή. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους Κύπριους. Μπορεί όπως δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, να μην φοβούνται την Μακάμπι, αλλά το ματς θα είναι δύσκολο.

Σε ένα κατάμεστο Σαμί Οφέρ η Μακάμπι αποκτά άλλη δυναμική. Κόντρα σε έναν ανέτοιμο αντίπαλο οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη και μπορούν να την πάρουν. Δύσκολα όμως θα ξεφύγει το σκορ όπως στο Φάληρο.

Προτάσεις:

19:00 Κάραμπαγκ - Φερεντσβάρος: Goal/goal & over 2,5

20:00 Μακάμπι Χάιφα - Απόλλων Λεμεσού: 1 & under 3.5 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0