Betpost

Η παράδοση δείχνει εκατέρωθεν γκολ στο Σούπερ Καπ Γαλλίας – «Μυρίζει»… παράταση ο τελικός του Euro Γυναικών!

Η παράδοση δείχνει εκατέρωθεν γκολ στο Σούπερ Καπ Γαλλίας – «Μυρίζει»… παράταση ο τελικός του Euro Γυναικών!

Οι γεμάτες αγωνιστικές υποχρεώσεις Κυριακές επιστρέφουν και για σήμερα (31/7) έχουμε ξεχωρίσει δυο σημεία. Στο γαλλικό Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ναντ, περιμένουμε να σκοράρουν και οι δυο ομάδες ενώ η παράταση φαντάζει πιθανό σενάριο στον τελικό του Euro Γυναικών, Αγγλία εναντίον Γερμανίας.

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνει σιγά σιγά η «γηραιά ήπειρος» με κάποια εγχώρια πρωταθλήματα να ξεκινούν (Bundesliga Αυστρίας, Jupiler Pro League) και δυο τρόπαια να κρίνονται σήμερα (31/7).

Παρί Σεν Ζερμέν και Ναντ «διασταυρώνουν τα ξίφη» τους στο γαλλικό, επί ισραηλινού βέβαια εδάφους, Σούπερ Καπ με μία ηχηρή απουσία. Ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε συμπληρώσει κάρτες από πέρυσι και δε θα βρίσκεται στη διάθεση του Κριστόφ Γκαλτιέ, στο επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας.

Η Ναντ είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που συνεχίζει με τον Κομπουαρέ «ενορχηστρωτή», ο οποίος της χάρισε το πρώτο της Κύπελλο μετά από 22 χρόνια, δίνοντας της παράλληλα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μάλιστα, στον τελικό «τα καναρίνια» κέρδισαν ως αουτσάιντερ, τη Νις του Γκαλτιέ.

Οι Παριζιάνοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Αποτελεί την πιο συνεπή ομάδα σε συμμετοχές και κατακτήσεις. Έχουν μάλιστα ένα παραπάνω κίνητρο λόγω Γκαλτιέ, ο οποίος θέλει να ξεκινήσει τη θητεία του με το δεξί. Ωστόσο η Ναντ έχει καλή παράδοση απέναντι της τα τελευταία δυο χρόνια, μετρώντας δυο νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια. Συνεπώς το να σκοράρουν οι δυο ομάδες και να μπουν από τρία γκολ και πάνω (5/5 τελευταία μεταξύ τους) φαντάζει πιθανό ενδεχόμενο.

Δεύτερο σημείο για σήμερα, ο τελικός του Euro Γυναικών. Σε αυτόν έχουν φτάσει οι δυο κορυφαίες ομάδες του τουρνουά, Αγγλία και Γερμανία, με την παράδοση να δείχνει ξεκάθαρα προς «Φράουεν Μάνσαφτ» μεριά (μόλις δυο ήττες σε 27 αγώνες). Ένα από τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα όμως ήρθε στον πιο πρόσφατο μεταξύ τους αγώνα (3-1 το Φλεβάρη).

Αυτή θα είναι η τρίτη συμμετοχή των «λιονταρίνων» σε τελικό Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, χωρίς να έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν μέχρι στιγμής (1984, 2009). Μάλιστα ο πιο πρόσφατος θύτης, ήταν η σημερινή τους αντίπαλος, Γερμανία.

Αντίθετα, οι Γερμανίδες έχουν σχεδόν μόνιμη παρουσία στον τελευταίο αγώνα της διοργάνωσης δίνοντας το παρόν σε 9 από τους συνολικά 13 τελικούς. Δυσκολεύτηκαν στον ημιτελικό απέναντι στις Γαλλίδες όμως η Ποπ ήταν και πάλι εκεί για να τις «ξελασπώσει» (2-1), σκοράροντας και τα δυο τέρματα.

Αν οι τίτλοι δίνονταν με βάση την ιστορία, τότε η Γερμανία είναι το ακλόνητο φαβορί. Οι Αγγλίδες όμως διανύουν ένα εξαιρετικό τουρνουά και δείχνουν πιο έτοιμες από ποτέ να στεφθούν πρωταθλήτριες, μέσα στο «σπίτι» τους. Οι δυο ομάδες δείχνουν αρκετά κοντά, συνεπώς το σενάριο να κριθεί ο τίτλος μετά τα 90’, φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό.

Οι προτάσεις:

19:00 Αγγλία – Γερμανία  Χ

21:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ  G/G και over 2,5

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0