Betpost

Πρόσωπα και… παράδοση που υπόσχονται γκολ στο Community Shield

Πρόσωπα και… παράδοση που υπόσχονται γκολ στο Community Shield

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι έρχονται σήμερα (30/07) αντιμέτωπες για το Community Shield, με τα πάντα να δείχνουν μια αναμέτρηση γεμάτη γκολ.

Μπορεί η Premier League να μην έχει ξεκινήσει ακόμα, το Community Shield όμως μας δίνει μια πρώτη «γεύση». Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι (30/07, 19:00), Κλοπ εναντίον Γκουαρντιόλα, Νούνιες εναντίον Χάαλαντ.

Οι «κόκκινοι» είχαν μια προετοιμασία με ανάμεικτα συναισθήματα. Μετά την συντριπτική ήττα με 4-0 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικράτησαν της Κρίσταλ Πάλας (2-0) και της Λειψίας (5-0, με τον Νούνιες να σκοράρει τέσσερις φορές), πριν χάσουν από την Σάλτσμπουργκ με 1-0. Αναμένεται, βέβαια, σε επίσημους αγώνες να παρουσιαστεί καλύτερη, το μεγαλύτερο πρόβλημά της, όμως, είναι η θέση του τερματοφύλακα.

Άλισον και Κέλεχερ δεν θα είναι διαθέσιμοι, με τον Αντριάν να κάθεται κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Σημαντικό πλεονέκτημα για την «εκρηκτική» επίθεση της Σίτι. Παράλληλα, ούτε ο Ζότα θα αγωνιστεί.

Από την άλλη πλευρά, η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε μόλις δύο φιλικά, παίρνοντας βέβαια ισάριθμες νίκες με Αμέρικα (2-1) και Μπάγερν (1-0). Μεγάλος πρωταγωνιστής φυσικά ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος σκόραρε μάλιστα κόντρα στους Βαυαρούς και θέλει να δείξει από νωρίς γιατί τον απέκτησε ο Γκουαρντιόλα. Απόντας θα είναι ο Λαπόρτ.

Παραδοσιακά, οι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων προσφέρουν υψηλό θέαμα και πολλά γκολ. Goal/goal τα πέντε τελευταία ματς τους, ενώ τα τέσσερα εξ αυτών είχαν τουλάχιστον τέσσερα γκολ! Αν βάλουμε, μάλιστα, στην εξίσωση τους Χάαλαντ, Νούνιες όλα δείχνουν μια «γεμάτη» αναμέτρηση. Ακόμα η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει και είναι λογικό οι δύο ομάδες να μην βρίσκονται στο 100%, η ποιότητά τους όμως θα μιλήσει και μας οδηγεί στο over 2,5.

Η πρόταση:

19:00 Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι over 2,5

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0