Betpost

Άμυνες που επιτρέπουν… γκολ στην Γερμανία!

Άμυνες που επιτρέπουν… γκολ στην Γερμανία!

Το πρωτάθλημα της Zweite Liga συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και τις ακόμα ανέτοιμες άμυνες των ομάδων να δίνουν αξία στα γκολ!

Δεύτερη αγωνιστική στην Zweite Liga, την δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Στην Νυρεμβέργη έχουμε το τοπικό ντέρμπι της Φραγκονίας, μεταξύ της ομώνυμης ομάδας της πόλης και της Γκρόιτερ Φιρτ! Αμφότερες εκκίνησαν με το… αριστερό τη σεζόν και σίγουρα μια νίκη στο ντέρμπι θα τονώσει έξτρα την ψυχολογία των παικτών. Η αναμέτρηση ωστόσο παραμένει εξαιρετικά αμφίρροπη όσον αφορά τον νικητή, με την αξία να βρίσκεται στα γκολ, αφού το πρώτο δείγμα τους στο πρωτάθλημα έδειξε ότι είναι αφερέγγυες στα μετόπισθεν. Η μεν Νυρεμβέργη έφαγε τρία γκολ σε ένα ημίχρονο από την Σαν Πάουλι (3-2), η δε Γκρόιτερ δύο από την Χολστάιν Κίελ (2-2). Θα υπάρξει συνέχεια, για αυτό και θα πάμε με το over 2,5!

Την ίδια ώρα με το ντέρμπι της Φραγκονίας, η Χολστάιν Κίελ υποδέχεται την Καϊζερσλάουτερν. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από την Γκρόιτερ Φιρτ (2-2), ωστόσο επέτρεψαν την δημιουργία αρκετών ευκαιριών στους αντιπάλους τους και υπάρχει προβληματισμός για αυτό. Οι «κόκκινοι διάβολοι» από την άλλη επέστρεψαν στην κατηγορία και έκαναν… θόρυβο, αφού επικράτησαν του Ανόβερο με 2-1 χάρη σε γκολ buzzer beater στο 93’! Έτσι, σήμερα θα έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και θα παλέψουν για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Η εικόνα των δύο ομάδων από την πρώτη αγωνιστική προμηνύει ότι και σήμερα θα βρουν από τουλάχιστον ένα γκολ και θα το ακολουθήσουμε.

Προτάσεις:

14:00 Νυρεμβέργη - Γκρόιτερ Φιρτ Over 2,5

14:00 Χολστάιν Κίελ - Καϊζερσλάουτερν Goal/goal

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0