Betpost

Europa Conference League: Στήριξη στους… Άρηδες!

Europa Conference League: Στήριξη στους… Άρηδες!

Οι οικοδεσπότες έχουν τον πρώτο λόγο στη φετινή τους πρεμιέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Όλο το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο Europa Conference League σήμερα (21/7), με τις ελληνικές ομάδες να κάνουν το ντεμπούτο τους για φέτος. Αρχικά ο Άρης υποδέχεται τη Γκόμελ στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 21:00 για τον πρώτο αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου, θέλοντας να βάλει γερές βάσεις στην υπόθεση-πρόκριση.

Το δείγμα που έδειξε στην προετοιμασία του έφερε θετικό πρόσημο, με την ομάδα του Χερμάν Μπούργος να μετρά 3 νίκες και 2 ήττες και τις μεταγραφές αλλά και τους μικρούς να έχουν μια καλή παρουσία. Μοναδική έλλειψη για τους «κιτρίνους» η απουσία του Ματέο Γκαρσία, ωστόσο και πάλι ο άσσος δεν αλλάζει!

Ένα μισάωρο νωρίτερα, 20:30, ο Άρης Λεμεσού γίνεται επίσης οικοδεσπότης, υποδεχόμενος τη Νέφτσι Μπακού στην έδρα του. Σε αυτό το παιχνίδι οι γηπεδούχοι έχουν επίσης τον πρώτο λόγο, με την φόρμα να υπερτερεί.

Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν έδωσε μόλις ένα φιλικό προετοιμασίας, στο οποίο έμεινε στο 0-0. Από την άλλη οι Κύπριοι στις αναμετρήσεις του προηγούμενου διαστήματος έδειξαν να βρίσκουν τα πατήματά τους ενόψει της νέας χρονιάς, πόσο μάλλον στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς!

Προτάσεις:

Άρης – Γκόμελ 1, No Goal

Άρης Λεμεσού – Νέφτσι Μπακού 1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0