Betpost

«Μιλάνε» οι επιθέσεις στο EURO Γυναικών

«Μιλάνε» οι επιθέσεις στο EURO Γυναικών

Τις υποχρεώσεις τους στο EURO Γυναικών ξεκινάνε Ολλανδία και Σουηδία, που έρχονται αντιμέτωπες για τον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης και αποδεικνύουν πως… ξέρουν να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ντέρμπι… κορυφής στον τρίτο όμιλο του EURO Γυναικών ανάμεσα στην κάτοχο Ολλανδία και την πάντα επικίνδυνη Σουηδία. Όντας τα δύο φαβορί για πρόκριση, κόντρα σε Πορτογαλία και Ελβετία, ο αγώνας μεταξύ τους αποτελεί στην θεωρία «τελικό» πρώτης θέσης.

Η Ολλανδία έχει δείξει την ευχέρεια της στο σκοράρισμα (με 12-0 επικράτησε της Κύπρου τον Απρίλιο!), προέρχεται όμως και από μια φιλική ήττα από την Αγγλία με 5-1, δείχνοντας την αδυναμία της να αμυνθεί σωστά απέναντι σε δυνατές επιθέσεις. Από την άλλη πλευρά, η Σουηδία έχει… ξεχάσει την λέξη ήττα, ποντάροντας κυρίως στην επιθετική της δύναμη, παρουσιάζοντας όμως αμυντικά προβλήματα. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της μόνο η αδύναμη Γεωργία δεν κατάφερε να «παραβιάσει» την εστία της (σε ένα ματς που έληξε 15-0), ενώ Βραζιλία, Ιταλία αλλά και Ιρλανδία (νούμερο 27 στην παγκόσμια κατάταξη) βρήκα δρόμο προς τα δίχτυα της.

Δύο επαγγελματικές ομάδες, δεν θα αφήσουν το παιχνίδι να αποκτήσει έντονο ρυθμό και πολύ υψηλό σκορ. Οι επιθετικές αρετές τους όμως είναι αδιαμφισβήτητες και αναμένεται να… λειτουργήσουν σωστά, ενώ και οι δύο χώρες θα θέλουν να ξεκινήσουν με το «δεξί». Αναπόφευκτα οδηγούμαστε στο goal/goal, αναμένοντας τις… επιθέσεις να μιλήσουν.

Ολλανδία – Σουηδία goal/goal

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0