Betpost

Ελλάδα για μετάλλια

Ελλάδα για μετάλλια

Στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Πόλο βρίσκονται οι ελληνικές αποστολές, τόσο στο ανδρικό ταμπλό, όσο και στο γυναικείο. Μία διοργάνωση που διεξάγεται στην Ουγγαρία.

Αμφότερες πέρασαν στη φάση των «8» ως πρώτες από τον όμιλό τους έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Οι άνδρες ξεκίνησαν με το 8-8 κόντρα στη δυνατή Κροατία και μετά ξεπέρασαν σχετικά εύκολα τα εμπόδια των Ιαπωνία (18-7) και Γερμανία (16-8). Επόμενη αντίπαλος οι ΗΠΑ που τερμάτισε δεύτερη στον 4ο όμιλο. Οι διαφορές των δύο ομάδων είναι σημαντικές και αυτό αποδεικνύεται από το 1.25 της Ελλάδας κόντρα στις ΗΠΑ.

Αν περάσουν οι άνδρες θα αντιμετωπίσουν είτε την Ουγγαρία, είτε την Ιταλία. Με το σκεπτικό ότι η Ελλάδα θα βρεθεί στα ημιτελικά ακόμα και να αποκλειστεί εκεί και οδηγηθεί στον μικρό τελικό υπάρχουν δυνατότητες να πάρει ένα μετάλλιο. Ισπανία-Μαυροβούνιο και Σερβία-Κροατία τα άλλα ματς στους «8». Σε απόδοση 2.00 να πάρουν οι άνδρες ένα μετάλλιο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Πιο δύσκολο το έργο για μετάλλιο είναι αυτό των Γυναικών. Αντιμετωπίζουν απόψε την Ολλανδία με το σετ αποδόσεων να τη χρίζουν αουτσάιντερ. Οι Ελληνίδες τερμάτισαν πρώτες στον όμιλο με 2 νίκες και μία ισοπαλία. Ξεκίνησαν με το 28-1 επί της Ταϋλάνδης, ακολούθησε το 10-10 με την Ισπανία και τέλος επικράτησαν 15-4 της Γαλλίας. Η Ολλανδία βγήκε δεύτερη σε έναν όμιλο με το μεγάλο φαβορί ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Νότια Αφρική. Δυσκολεύτηκε στα νοκ άουτ μετά τη φάση των ομίλων κόντρα στο Καναδά, όμως επικράτησε 10-7 και να προκριθεί στα προημιτελικά.

Η Ελλάδα αν ξεπεράσει την Ολλανδία θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Αυστραλία-Ουγγαρία. Δύο ομάδες που βρίσκονται στα μέτρα της ελληνικής ομάδας. Η γνώμη μου είναι πως αν εντέλει ξεπεράσουμε απόψε τις Ολλανδές, η ελληνική ομάδα μπορεί να πέρασει στον τελικό. Σε απόδοση 2.50 να πάρει η Ελλάδα στο γυναικείο ταμπλό μετάλλιο.

Πηγή: footballbet.gr

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0