Betpost

Μάχες στο Κόπα Λιμπερταδόρες

Μάχες στο Κόπα Λιμπερταδόρες
Φάση των 16 του Κόπα Λιμπερταδόρες με την Κορίνθιανς να φιλοξενεί την Μπόκα Τζούνιορς σε ένα ανοικτό ζευγάρι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, την ώρα που η Ατλέτικο Παραναένσε έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Λιμπερτάδ

Η Κορίνθιανς φιλοξενεί την Μπόκα Τζούνιορς στον πρώτο αγώνα για την φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες με τις δύο ομάδες να έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον θεσμό. Οι γηπεδούχοι με προπονητή πλέον τον γνωστό μας Βίτορ Περέιρα προσπαθεί να βρει την ισορροπία ανάμεσα σε πρωτάθλημα και Λιμπερταδόρες με τον Πορτογάλο τεχνικό πάντως να μην έχει το υλικό για να το καταφέρει. Από την πλευρά της η Μπόκα συμπληρώνει αισίως 15 χρόνια χωρίς τίτλο στην διοργάνωση και ο μεγάλος της στόχος κάθε χρόνο είναι η εν λόγω διοργάνωση. Το καλό για τους Αργεντινούς είναι ότι η σεζόν έχει ξεκινήσει καλά με την κατάκτηση του Κόπα ντε λα Λίγκα που έφερε ηρεμία στην ομάδα. Αμφίρροπο το ζευγάρι με τις δύο ομάδες να τα λένε και στην φάση των ομίλων. Το ματς έχει αρκετή ισοπαλία, η Μπόκα μπορεί να αντέξει στην Βραζιλία και να γυρίσει στο Μπουένος Άιρες με ένα καλό αποτέλεσμα.

Παραμένουμε στην Βραζιλία όπου η Ατλέτικο Παραναένσε υποδέχεται την Λιμπερτάδ από την Παραγουάη. Οι γηπεδούχοι από την ημέρα που ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία έχουν μεταμορφωθεί προς το καλύτερο και τρέχουν ρεκόρ 10-3-1 σε τρεις διοργανώσεις και βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση. Το κλίμα φτιάχτηκε ακόμα περισσότερο με την ανακοίνωση της απόκτησης του πρώην αρχηγού της Μάντσεστερ Σίτι, Φερναντίνιο, ο οποίος επέστρεψε να κλείσει την καριέρα του. Από την πλευρά τους οι Παραγουανοί της Λιμπερτάδ ταξίδεψαν στην Βραζιλία μεν με την ψυχολογία στα ύψη αφού εξασφάλισαν το πρωτάθλημα Απερτούρα μετά τη νίκη τους επί της Σέρο Πορτένο, αλλά με πολλά προβλήματα απουσιών δε. Πέντε βασικές απουσίες για την Λιμπερτάδ η οποία θα στερηθεί και τον προπονητή της λόγω κορονοϊού. Τα προβλήματα αυτά μπορεί να τα εκμεταλλευθεί η Ατλέτικο Παραναένσε και να πάρει τη νίκη κάνοντας το πρώτο βήμα για τα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Κορίνθιανς – Μπόκα Τζούνιορς Χ

Ατλέτικο Παραναένσε – Λιμπερτάδ 1

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0