Betpost

Στοίχημα: Η ευκαιρία της Πόντε Πρέτα

Στοίχημα: Η ευκαιρία της Πόντε Πρέτα

Μετρημένες οι επιλογές στο κουπόνι της Πέμπτης (23/06), με το βλέμμα να στρέφεται στο Κύπελλο και τη Serie B Βραζιλίας. Η σημερινή πρόταση του Betarades.gr έρχεται από την αναμέτρηση Πόντε Πρέτα - Σαμπάιο Κορέα, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και την οποία μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Βραζιλίας

14η Αγωνιστική στη Serie B Βραζιλίας με την Πόντε Πρέτα να αναζητά αντίδραση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κρουζέιρο την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας. Ηττήθηκε στα 3/4 τελευταία ματς, πανηγύρισε μια νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια και βρίσκεται στην προτελευταία θέση. 

Από την πλευρά της η Σαμπάιο ηττήθηκε με 2-0 από την Γκρέμιο εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, άφησε στην άκρη τη νίκη επί της Ναούτικο, που είναι η μοναδική στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της. Εκτός έδρας απογοητεύει με την εικόνα της, ηττήθηκε στις 6/7 φετινές εξόδους της για το πρωτάθλημα. Η Πόντε Πρέτα θέλει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της, τη στιγμή που παραμένει αήττητη κόντρα στη Σαμπάιο στο “Moises Lucarelli” (2-3-0). Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους και θα κρατήσουμε τον άσσο.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0