Betpost

Στοίχημα: Με το κίνητρο της Λιντς

Στοίχημα: Με το κίνητρο της Λιντς
Σπουδαία παιχνίδια που κρίνουν τον τίτλο, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια αλλά και την παραμονή περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι της Κυριακής (22/05). Το Betarades.gr έψαξε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχεται από την αναμέτρηση Μπρέντφορντ - Λιντς, την οποία μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Αγγλίας. Πάμε να τη δούμε.

38η Αγωνιστική και τελευταία στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Μπρέντφορντ να αγωνίζεται χωρίς βαθμολογικό άγχος και κίνητρο, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Παίζει απελευθερωμένα, έρχεται από δύο σερί νίκες κόντρα σε Έβερτον (2-3) και Σαουθάμπτον (3-0), ενώ παραμένει αήττητη στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της. 


Σε αντίθετη κατάσταση η Λιντς, βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και ισοβαθμεί με την Μπέρνλι. Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπράιτον, είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ήττες, συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, η νίκη είναι μονόδρομος στο σημερινό παιχνίδι και φυσικά χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από την Μπέρνλι για να παραμείνει στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται με τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο και θα τους στηρίξουμε, κρατώντας τη νίκη τους με κάλυψη. 


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0