Betpost

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν παραδίδουν τα «όπλα» εκτός έδρας

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν παραδίδουν τα «όπλα» εκτός έδρας
Στο στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης (17/05) ξεχωρίζουν δύο επιλογές από την τελευταία αγωνιστική της ελληνικής Super League.
 
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς αδιάφορο βαθμολογικά και για τους δύο. Οι γηπεδούχοι έμειναν εκτός Ευρώπης με την ήττα από τον Άρη στην προτελευταία αγωνιστική, ενώ ο οι φιλοξενούμενοι έχουν κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα. Αμφότεροι θα παρουσιαστούν με αλλαγές και εκεί, υπερισχύουν οι Πειραιώτες.
 
Πέραν του αρνητικού κλίματος στην ΑΕΚ, η διαφορά στο βάθος των δύο πάγκων είναι εμφανής και αναμένεται να παίξει τον ρόλο της, την ώρα που η απόδοση του «διπλού» είναι τουλάχιστον δελεαστική. Σίγουρα αξίζει το όποιο ρίσκο, ενώ όσοι επιθυμούν να παίξουν με μεγαλύτερη ασφάλεια, υπάρχει αξία και στο Χ2.
 
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, σε μία «πρόβα» του μεγάλου τελικού του Σαββάτου (21/05, 20:00).

Κίνητρο υπάρχει. Από τη μία, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να υπερασπιστούν την έδρα τους και να διαφυλάξουν τη 2η θέση. Από την άλλη, ο ΠαναθηναΪκός δεν γίνεται να μην την... γλυκοκοιτάζει, έστω και για λόγους γοήτρου.
 
Το ενδεχόμενο να αλληλοεξουδετερωθούν μοιάζει εξαιρετικά πιθανό, ενώ στην απόδοση που προσφέρεται η νίκη του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, δεν περνά απαρατήρητη ως επιλογή. Όποιος θέλει να πάρει το ρίσκο, αξίζει.
 
Πρόταση:
(20:00) ΑΕΚ - Ολυμπιακός Χ2 (Διπλή ευκαιρία)
(20:00) ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός Χ2 (Διπλή ευκαιρία)

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0