Betpost

Σκοράρει η Μπέρνλι στο Λονδίνο, μία ανάσα από τον τίτλο η Σίτι!

Σκοράρει η Μπέρνλι στο Λονδίνο, μία ανάσα από τον τίτλο η Σίτι!
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η προτελευταία αγωνιστική της Premier League, με την Τότεναμ να έχει ως μοναδικό στόχο τη μίκη επί της Μπέρνλι και τη Μάντσεστερ Σίτι να θέλει να κλειδώσει το τέταρτο πρωτάθλημα την τελευταία πενταετία.
Premier League σημαίνει στοίχημα και στοίχημα σημαίνει Premier League. Η προτελευταία αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο είναι γεγονός και πλέον μένουν δύο βασικά ζητήματα για να ολοκληρωθεί η σεζόν.
Το πρώτο είναι ο τίτλος και η Mάντσεστερ Σίτι θέλει μία νίκη ακόμα για να πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, αν αναλογιστούμε ότι η διαφορά τερμάτων με τη Λίβερπουλ δεν θα ανατραπεί δραματικά.
Συνεπώς, το τελευταίο τεστ της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι αυτό απέναντι στη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου.
Φυσικά, και οι γηπεδούχοι έχουν κίνητρο από τη στιγμή που κυνηγούν τη Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη θέση της Ευρώπης αλλά θεωρούμε ότι η Σίτι, μην έχοντας απουσίες και θέλοντας να κλειδώσει το πρωτάθλημα,θα καταφέρει να πάρει το διπλό στο Λονδίνο και να φτάσει στην τέταρτη κατάκτηση την τελευταία πενταετία.
Την ίδια ώρα, η Τότεναμ υποδέχεται την Μπέρνλι σε ένα ματς ιδιαίτερα σημαντικό και για τις δύο.
Η πρώτη έχει ως στόχο την τετράδα και δεν βρίσκεται μακριά από το να το καταφέρει από τη στιγμή που κέρδισε στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου την Άρσεναλ με 3-0, ενώ η Μπέρνλι έχει ξανά μπλέξει για τα καλά μετά την απρόσμενη ήττα που υπέστη από την Άστον Βίλα με 3-1 στο Τερφ Μουρ.
Το κίνητρο των δύο ομάδων μας οδηγεί στο να επιλέξουμε το Goal/Goal, παρά το γεγονός πως η Μπέρνλι δεν έχει σκοράρει στο Λονδίνο την τελευταία τριετία.
Θεωρούμε ότι η πίεση που έχει Τότεναμ θα την επηρεάσει τουλάχιστον στο να δεχθεί ένα τέρμα. Ό,τι δηλαδή δεν συνέβη μεσοβδόμαδα απέναντι στην Άρσεναλ καθώς οι κανονιέρηδες έπαιξαν με παίκτη λιγότερο την τελευταία μία ώρα!
Πρόταση:
(14:00) Τότεναμ - Μπέρνλι Goal/Goal
(16:00)  Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι 2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0