Betpost

Με το κίνητρο της Φράιμπουργκ και την ανωτερότητα της Λίβερπουλ

Με το κίνητρο της Φράιμπουργκ και την ανωτερότητα της Λίβερπουλ
Πλήρες το στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου (14/05), αλλά ένα σημείο από Αγγλία και ένα από Γερμανία «κεντρίζουν» το ενδιαφέρον.
 
Η ώρα του μεγάλου τελικού για το FA Cup έφτασε. Τσέλσι και Λίβερπουλ αναμετριούνται με φόντο το τρόπαιο και όσο κι αν ένας τελικός κρύβει τις ιδιαιτερότητές του, εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. 
 
Το momentum βρίσκεται σαφώς υπέρ της Λίβερπουλ, έστω κι αν το «στραβοπάτημα» κόντρα στην Τότεναμ, της έθεσε εμπόδια στη «μάχη» που δίνει για το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, παραμένει αήττητη εντός συνόρων από τα τέλη του 2021, σε αντίθεση με την Τσέλσι, που παρουσιάζει ασταθή εικόνα.
 
Η νίκη των «Reds» προσφέρεται σε αρκετά υψηλή απόδοση, αγγίζει τον διπλασιασμό και όταν το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ προσφέρει μια τέτοια επιλογή, μοιάζει μονόδρομος!
 
Στο έτερο ματς που ξεχωρίζουμε, η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται τη Φράιμπουργκ. Οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους στο Champions League της νέας σεζόν, κάτι το οποίο το επιθυμούν και οι φιλοξενούμενοι. 
 
Ένα τρίποντο, από τη μία θα εξασφαλίσει πως το ευρωπαϊκό τους εισιτήριο δεν κινδυνεύει και από την άλλη θα αφήσει «ορθάνοικτο» το ενδεχόμενο πρόκρισης στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αν συνδυαστεί με χαμένους βαθμούς από τη Λειψία.
 
Σίγουρα, ένα διπλό στην έδρα της Μπάγερ μόνο εύκολο δεν είναι, για αυτό άλλωστε, προσφέρεται σε τόσο υψηλή απόδοση. Το κίνητρο όμως είναι τεράστιο και με βάση το αήττητο της Φράιμπουργκ εκτός έδρας από τις 19 Φεβρουαρίου, θα το στηρίξουμε.
 
Πρόταση:
(16:30) Μπάγερ Λεβερκούζεν - Φράιμπουργκ 2
(18:45) Τσέλσι - Λίβερπουλ 2

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0