Betpost

Χαμηλά το σκορ στο Αρτέμιο Φράνκι - Δεν χάνει η Σάντερλαντ

Χαμηλά το σκορ στο Αρτέμιο Φράνκι - Δεν χάνει η Σάντερλαντ
Το στοιχηματικό κουπόνι της Δευτέρας (09/05) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά υπάρχουν δύο ματς με μεγάλο ενδιαφέρον.
Η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Ρόμα στο Αρτέμιο Φράνκι, με μοναδικό στόχο να σταματήσει το αρνητικό σερί που «τρέχει» από τις 20 Απριλίου. Οι «βιόλα» έχουν ηττηθεί σε τέσσερα σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στα τρία από αυτά δεν κατάφεραν καν να σκοράρουν.

Από την άλλη, οι Ρωμαίοι είναι ακόμη «μεθυσμένοι» από την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League, γεγονός που είτε θα τους επαναπαύσει, είτε θα τους δώσει ορμή για μία νέα νίκη. Άλλωστε, τους είναι απαραίτητη, αφού «μάχονται» για μία θέση στην πρώτη επτάδα της Serie A, που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στα τελευταία επτά εντός έδρας ματς, η Φιορεντίνα έχει επιβεβαιώσει έξι φορές το Under 2.5 και με το κίνητρο να είναι τόσο υψηλό και για τις δύο ομάδες, μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να συμβεί ξανά.

Στην έτερή μας επιλογή, η Σάντερλαντ ταξιδεύει στην έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων από το πρώτο μεταξύ τους ματς, θα αναγκάσει τους γηπεδούχους να ψάξουν από νωρίς το γκολ, ώστε να περάσουν στον τελικό των play-offs της League One. Το έργο τους, ωστόσο, μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Η Σάντερλαντ παραμένει αήττητη από τις 22 Φεβρουαρίου και στην απόδοση που προσφέρεται να μην χάσει και πάλι, μοιάζει εξαιρετική επιλογή.

Πρόταση:
(21:45) Φιορεντίνα - Ρόμα Under 2.5
(21:45) Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Σάντερλαντ X2 (Διπλή ευκαιρία)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0