Betpost

«Αντέχει» ο Παναθηναϊκός, κάνει το καθήκον της η Μίλαν!

«Αντέχει» ο Παναθηναϊκός, κάνει το καθήκον της η Μίλαν!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής (08/05) ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά ένα ματς από τη Serie A και ένα από τα play-offs της Super League, κεντρίζουν το ενδιαφέρον.
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, σε ένα «κακό» χρονικό σημείο για την ίδια. Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ως -ευρωπαϊκής- «ζωής και θανάτου» για την «Ένωση», που θα αναγκαστεί να παραταχθεί με τις γνωστές απουσίες, απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό «φεγγάρι».

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετρά τέσσερις σερί νίκες, στις οποίες μάλιστα δεν δέχθηκε γκολ, ενώ παραμένει αήττητο από τις 19 Φεβρουαρίου!

Η ΑΕΚ παρουσίασε σαφή σημάδια βελτίωσης στο τελευταίο της ματς, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά οι αμυντικές παθογένειες έκαναν ξανά την εμφάνισή τους και απέναντι σε έναν τόσο επικίνδυνο και φορμαρισμένο Παναθηναϊκό, δεν θα είναι εύκολο να μείνουν «ατιμώρητες».

Στην έτερή μας επιλογή, η Μίλαν ταξιδεύει στην έδρα της πάντοτε επικίνδυνης Βερόνα. Τρεις στροφές πριν από το «νήμα» στη Serie A, δεν υπάρχει περιθώριο για απώλεια βαθμών. Οι «ροσονέρι» θέλουν νίκη και μόνο νίκη, ώστε να «σκαρφαλώσουν» ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Serie A

Το momentum είναι καλό για αυτούς, μιας και προέρχονται από δύο σερί νίκες, απέναντι σε αρκετά δύσκολους αντιπάλους, όπως η Λάτσιο και η Φιορεντίνα.

Κόντρα στη Βερόνα, οφείλουν να κάνουν το καθήκον τους και να πάρουν το «τρίποντο», που ως επιλογή, προσφέρεται και σε αρκετά καλή απόδοση.

Πρόταση:
(19:30) ΑΕΚ - Παναθηναϊκός Χ2 (Διπλή ευκαιρία)
(21:45) Βερόνα - Μίλαν 2
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0