Betpost

Σκοράρει η Μπράιτον, γκολ και θέαμα στο Μπρέντφορντ - Σαουθάμπτον!

Σκοράρει η Μπράιτον, γκολ και θέαμα στο Μπρέντφορντ - Σαουθάμπτον!
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η μάχη της 36ης αγωνιστικής της Premier League και έχουμε ξεχωρίσει δύο αναμετρήσεις. Το πρώτο είναι το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπράιτον στο Αμεξ και το δεύτερο είναι το παιχνίδι της Μπρέντφορντ με την Σαουθάμπτον, όπου αναμένονται αρκετά γκολ ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι αδιάφορες βαθμολογικά.
 
Η 36η αγωνιστική της Premier League είναι πλέον γεγονός και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει το τελευταίο της χαρτί για να διεκδικήσει μία θέση στο επόμενο Europa League. 
Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ, η οποία προέρχεται από μία σειρά συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων, θέλει να κερδίσει την Μπράιτον, πράγμα που έχει κάνει ρα τρία τελευταία χρόνια. Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται γενικότερα σε κακή κατάσταση, είναι σε μία περίοδο αναπροσαρμογής την ώρα που η Μπράιτον έχει αποδείξει πως τα πηγαίνει πολύ καλά απέναντι στο Big 6.
Είναι ήδη αήττητη στο Λονδίνο σε όλη τη χρονιά και θέλει να κάνει την υπέρβαση απέναντι στους "κόκκινους διαβόλους", τους οποίους εχει κερδίσει μόλις σε δύο περιπτώσεις στη σύγχρονη ιστορία της, το 2017 και το 2018.
Πρόκειται για μία δύσκολη αναμέτρηση για τη Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά θεωρούμε ότι αμφότερες θα καταφέρουν να βρουν δίχτυα. Μην ξεχνάμε πως ο Ρονάλντο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει πετύχει τα 9 από τα τελευταία 11 γκολ της ομάδας του, ενώ η Μπράιτον γενικότερα δεν φημίζεται για την καλή παράδοση που έχει στην έδρα της και πρόκειται για μία από τις ελάχιστες ομάδες που έχουν συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας από ότι στο Άμεξ.
Την ίδια ώρα η δεύτερη επιλογή μας είναι η αναμέτρηση της Μπρένφορντ με την Σαουθάμπτον.
Δύο ομάδες που έχουν καταφέρει να σώσουν την κατηγορία από πολύ νωρίς, πράγμα που αποτελεί επιτυχία για την πρώτη πό τη στιγμή που επέστρεψε μετά από 74 χρόνια στην Premier League.
Επίσης θεωρούμε ότι η αναμέτρηση θα μας χαρίσει αρκετά γκολ και θέαμα και για τον λόγο επιλέγουμε το Goal/Goal και σε αυτή την περίπτωση.
Πρόταση:
(17:00) Μπρέντφορντ - Σαουθάμπτον Goal/Goal
(19:30) Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Goal/Goal

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0