Betpost

Υψηλό κίνητρο και «αποδόσεις» για Μονακό και Ρεάλ Σοσιεδάδ!

Υψηλό κίνητρο και «αποδόσεις» για Μονακό και Ρεάλ Σοσιεδάδ!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Παρασκευής (06/05) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά μία αναμέτρηση από το γαλλικό και μία από το ισπανικό πρωτάθλημα, κεντρίζουν το ενδιαφέρον.
Η Λεβάντε υποδέχεται τη Ρεάλ Σοσιεδάδ σε ένα ματς με υψηλό κίνητρο για τους φιλοξενούμενους. Απέχουν πέντε βαθμούς από τη θέση που οδηγεί στο Champions League και παρότι μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να προλάβουν την Ατλέτικο Μαδρίτης στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν, θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους. 

Σίγουρα δεν βρίσκονται στο καλύτερο-δυνατό αγωνιστικό τους momentum, αλλά το κίνητρό τους και μόνο, απέναντι σε μία ομάδα που έχει υποβιβαστεί, αρκεί για να πάρουν το «διπλό». Με βάση το ίδιο σκεπτικό, προκύπτει και η δεύτερή μας επιλογή.

Η Μονακό ταξιδεύει στην έδρα της αδιάφορης Λιλ, που απλώς έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Αντιθέτως, οι Μονεγάσκοι έχουν 62 βαθμούς, βρίσκονται στην 4η θέση και «κοντράρονται» με τη Ρεν, με την οποία ισοβαθμούν, για την έξοδο στο Champions League.

Ωστόσο, το «διπλό» ως επιλογή, δικαιολογείται απόλυτα και από τους αντίθετους... βίους των δύο ομάδων. Η Λιλ έχει μόλις μία νίκη στα 9 τελευταία της παιχνίδια, την ώρα που η Μονακό μετρά επτά σερί νίκες! Μάλιστα, μόλις μία φορά πέτυχε ένα μόνο γκολ σε αυτά τα ματς, αλλά περαιτέρω ρίσκο δεν χρειάζεται. Η νίκη των Μονεγάσκων πληρώνει ήδη αρκετά καλά.

Πρόταση:
(22:00) Λιλ - Μονακό 2
(22:00) Λεβάντε - Ρεάλ Σοσιεδάδ 2
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0