Betpost

Επαγγελματικές νίκες από Ουνιόν και Βέρντερ

Επαγγελματικές νίκες από Ουνιόν και Βέρντερ

Το στοιχηματικό κουπόνι της Παρασκευής (29/04) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά ένα ματς από την πρώτη κι ένα από τη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται την Γκρόιτερ Φιρτ στην έδρα της, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε τελείως διαφορετική κατάσταση. Οι γηπεδούχοι κυνηγούν ακόμη και την έξοδο στο Champions League στις τελευταίες αγωνιστικές της Bundesliga, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού.

Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης για την Ουνιόν θα αποτελέσει «αυτοκτονία». Το momentum είναι ξεκάθαρα υπέρ της, έχει το υψηλότερο κίνητρο και βρίσκει την αντίπαλό της πλήρως παραδομένη στη μοίρα της.

Παρόλα αυτά, μόνο μία εντός έδρας νίκη της συνδυάστηκε με το Over 3.5 και στην απόδοση που προσφέρεται το να μην επιβεβαιωθεί για ακόμα μία φορά, σίγουρα έχει μεγάλη αξία.

Στην έτερή μας επιλογή, η Βέρντερ Βρέμης υποδέχεται τη Χόλσταϊν Κίελ. Η άλλοτε δόξα του γερμανικού ποδοσφαίρου οδηγεί την «κούρσα» στη δεύτερη κατηγορία και προετοιμάζει την επιστροφή της στην Bundesliga. Προέρχεται από μία μεγάλη νίκη, αφού επικράτησε με 4-1 της Σάλκε που την καταδιώκει στον βαθμολογικό πίνακα.

Απέναντι στο αδιάφορο Κίελο, που παραμένει χωρίς νίκη εκτός έδρας για τέσσερα ματς, μία επαγγελματική-καθαρή νίκη μοιάζει εξαιρετικά πιθανή.

Πρόταση:

(19:30) Βέρντερ Βρέμης – Χόλσταϊν Κίελ 1 & Over 2.5
(21:30) Ουνιόν Βερολίνου – Γκρόιτερ Φιρτ 1 & Under 3.5
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0