Betpost

Με τα γκολ στο Σίτι-Ρεάλ και τη φορμαρισμένη Νότιγχαμ στην Championship!

Με τα γκολ στο Σίτι-Ρεάλ και τη φορμαρισμένη Νότιγχαμ στην Championship!

Το στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης (26/04) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά η συνάντηση της Σίτι με τη Ρεάλ στα ημιτελικά του Champions League, σε συνδυασμό με ένα ματς της Championship, σχηματίζουν μία δυνατή δυάδα!

Η πρώτη αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League, προφανώς κεντρίζει το ενδιαφέρον. Προβλέψεις σε τέτοιο ματς δύσκολα χωρούν, αλλά ο πρώτος λόγος μοιάζει να βρίσκεται στην πλευρά των Άγγλων.

Το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα γνωρίζει πως ο πολυπόθητος στόχος του -η κατάκτηση ενός Champions League- βρίσκεται μόλις ένα «βήμα» μακριά. Όταν έχει απέναντί σου, όμως, τη Ρεάλ Μαδρίτης των 13 κατακτήσεων, όσο και αν θεωρείς πως βρίσκεσαι σε θέση ισχύος, δεν είσαι πράγματι!

Οι «μερένχες» απολαμβάνουν σε ολόκληρη τη σεζόν, ένα ακατάπαυστο σόου του Καρίμ Μπενζεμά. Δίχως ίχνος υπερβολής, σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, αποδεικνύει πως ένα ελάχιστο... παραθυράκι, του αρκεί για να σκοράρει, ακόμα κι αν πρόκειται για αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Βασισμένοι στην εκτελεστική δεινότητα του Μπενζεμά, τα δεδομένα αμυντικά κενά της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και την εξαιρετική απόδοση που προσφέρεται τo Goal/Goal, η επιλογή μας γίνεται εύκολη.

Στο έτερο ματς που ξεχωρίζει, η Φούλαμ υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Το κίνητρο των φιλοξενούμενων παραμένει ιδιαίτερα υψηλό, έστω κι αν η κατάληψη της 2ης θέσης, που οδηγεί σε απευθείας άνοδο, μοιάζει δύσκολη. Ωστόσο, έχουν αποδείξει πως είναι ένα δυσκολοκατάβλητο σύνολο, έχουν μόλις δύο ήττες στο πρωτάθλημα εντός του 2022 και με τη Φούλαμ να έχει εξασφαλίσει την επιστροφή της στην Premier League, δεν αποκλείεται να φύγουν από το Κρέιβεν Κότατζ, με τουλάχιστον έναν βαθμό.

Πρόταση:

(21:45) Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ Χ2 (Διπλή ευκαιρία)
(22:00) Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης Goal/Goal

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0