Betpost

Κάνει το 2/2 σε ντέρμπι η Άρσεναλ, σκοράρει η Μπρέντφορντ απέναντι στην Τότεναμ!

Κάνει το 2/2 σε ντέρμπι η Άρσεναλ, σκοράρει η Μπρέντφορντ απέναντι στην Τότεναμ!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι αναμετρήσεις της 34ης αγωνιστικής της Premier League και το Bet Post έχει επιστρέψει για τα καλά. Θα στηρίξουμε τον άσσο της Άρσεναλ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και λίγο αργότερα, θα… πανηγυρίσουμε το γκολ της Μπρέντφορντ κόντρα στην Τότεναμ!

Σαββατοκύριακο χωρίς Premier League; Αδύνατο! Το Bet Post είναι ξανά εδώ και οι… φίλοι μας οι Άγγλοι είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν ακόμη ένα ενδιαφέρον διήμερο, με τις αναμετρήσεις του «Νησιού» βεβαίως να είναι μακράν οι πιο απρόβλεπτες σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Ωστόσο, για να είμαστε δίκαιοι, οι προβλέψεις μας μέχρι τώρα από Αγγλία… μεριά, είναι το δίχως άλλο θετική. Και θα συνεχίσει να είναι μετά τον άσσο της Άρσεναλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το Goal/Goal της Μπρέντφορντ με την Τότεναμ!

Αναλυτικότερα, οι «κανονιέρηδες» το θέλουν πολύ το ματς και βρίσκονται και σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τους «κόκκινους διαβόλους». Προέρχονται από το «διπλό» κόντρα στην Τσέλσι με 4-2 και αυτό που θέλουν είναι να κάνουν το 2/2 σε ντέρμπι, προκειμένου να αναπληρώσουν τις τρεις σερί ήττες που υπέστησαν, με ένα απρόβλεπτο… εξάποντο.

Από την άλλη, η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ, ναι μεν βλέπει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει και τον Έρικ Τεν Χαγκ να την αναλαμβάνει το καλοκαίρι, .όμως εξακολουθεί και είναι η ίδια ομάδα. Δεν παίζει καλά, δεν δημιουργεί φάσεις, δέχεται εύκολα γκολ και η τριάδα των «Τζόουνς – Μαγκουάιρ και Λίντελοφ», ομολογουμένως δεν μπορεί να λύσει τα ζητήματα.

Θα επιλέξουμε λοιπόν το μομέντουμ, το κίνητρο και την –αντικειμενικά- καλύτερη ομάδα, την Άρσεναλ, η οποία μπορεί να πάρει το ντέρμπι και να συνεχίσει να διεκδικεί την 4η θέση, την οποία θα καταλαμβάνει τουλάχιστον μέχρι να παίξει η Τότεναμ.

Διότι, κρίσιμο ματς δίνει και η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, που αντιμετωπίζει την Μπρέντφορντ στο Brentford Community Stadium. Οι γηπεδούχοι του Τόμας Φρανκ θεωρούμε πως θα βρουν γκολ. Έχουν απελευθερωθεί πλήρως με την παρουσία του Κρίστιαν Έρικσεν και οι «spurs» δεν φημίζονται για την καλή τους ανασταλτική λειτουργία. Goal/Goal, με τον Κέιν δεδομένα να απειλεί και… βλέπουμε!

Πρόταση:

(14:30) Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1
(19:30) Τότεναμ – Μπρέντφορντ Goal/Goal

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0