Betpost

Επιστρέφει στις αγαπημένες του… συνήθειες ο ΠΑΟΚ - «Σπάει» την κατάρα η Σεβίλλη!

Επιστρέφει στις αγαπημένες του… συνήθειες ο ΠΑΟΚ - «Σπάει» την κατάρα η Σεβίλλη!

Το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης (21/04) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά ένα σημείο από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ένα από το ισπανικό πρωτάθλημα, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Εντός του 2022, με μοναδική εξαίρεση τη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ στα προημιτελικά του Europa Conference League, ο «Δικέφαλος του Βορρά» παραμένει αήττητος εντός έδρας.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 28 Νοεμβρίου και τη νίκη του Άρη στην Τούμπα, το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου μόλις τρεις φορές αρκέστηκε στην ισοπαλία και δεν κέρδισε. Εν ολίγοις, αφήνοντας του Μασσαλούς εκτός, από τα τελευταία 15 εντός έδρας ματς που έχει δώσει, στα 12 επικράτησε!

Ναι, ένας ημιτελικός Κυπέλλου είναι τελείως διαφορετική υπόθεση, αλλά το σερί του ΠΑΟΚ είναι τέτοιο που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Ειδικά από τη στιγμή που και ο Ολυμπιακός δεν διανύει το καλύτερο «φεγγάρι» του αγωνιστικά.

Στην έτερή μας επιλογή, η Σεβίλλη ταξιδεύει στην έδρα της Λεβάντε με μοναδικό στόχο το «διπλό», που θα την διατηρήσει σε απόσταση «ασφαλείας» από την 5η στο βαθμολογικό πίνακα της La Liga, Μπέτις.

Οι Σεβιγιάνοι έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης μακριά από το «σπίτι» τους από τις αρχές του έτους, αλλά εφόσον δεν θέλουν να θέσουν τη συμμετοχή στο Champions League της επόμενης σεζόν σε κίνδυνο, οφείλουν να αλλάξουν… συνήθειες.

Το κίνητρο της Λεβάντε είναι ιδιαίτερα υψηλό για να αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα, αλλά η διαφορά ποιότητας μεταξύ τους είναι χαώδης και αρκετή για να κρίνει την αναμέτρηση.

Πρόταση:

(19:30) ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1
(20:00) Λεβάντε – Σεβίλλη 2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0