Betpost

Επαγγελματική νίκη για Παναθηναϊκό – Αντιστέκεται η Φιορεντίνα!

Επαγγελματική νίκη για Παναθηναϊκό – Αντιστέκεται η Φιορεντίνα!

Το στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης (20/04) ξεχειλίζει από επιλογές και η στήλη BETPOST ξεχωρίζει ένα ματς από το Κύπελλο Ελλάδας και ένα από αυτό της Ιταλίας!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία στο Απόστολος Νικολαΐδης, στην πρώτη αναμέτρησή τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται σε εξαιρετικό αγωνιστικό «φεγγάρι», κάτι που απέδειξε επικρατώντας με 1-0 (17/04) του Ολυμπιακού εντός έδρας.

Το εν λόγω ματς, ήταν το έκτο στα τελευταία επτά ματς που έχει δώσει, όπου διατηρεί το μηδέν στα μετόπισθεν. Απέναντι στους Φθιωτούς, που από τις 10 Φεβρουαρίου κι έπειτα, έχουν ηττηθεί σε όλα ματς που έχουν δώσει -πλην ενός- μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να μην απειληθούν ιδιαίτερα και να πάρουν μία επαγγελματική νίκη, της τάξεως του 2-0, που θα «τελειώσει» ουσιαστικά την υπόθεση-πρόκριση από το πρώτο ματς.

Στην έτερη επιλογή μας, η Γιουβέντους υποδέχεται τη Φιορεντίνα στο Τορίνο, στη ρεβάνς των ημιτελικών του Coppa Italia. Μετά το 1-0 υπέρ των «μπιανκονέρι» από το πρώτο ματς, όλα μοιάζουν πιο απλά για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που θέλει να διασφαλίσει με κάθε τρόπο, πως θα διεκδικήσει τον τελευταίο ρεαλιστικό στόχο που έχει στη φετινή σεζόν.

Δεν διανύει το καλύτερό της διάστημα, σε αντίθεση με τους «βιόλα». Το έργο της «Γηραιάς Κυρίας» δεν θα είναι εύκολο και ο άσος, παρότι προσφέρεται κοντά στον διπλασιασμό, δεν αξίζει το ρίσκο. Αντιθέτως, το να μην ηττηθεί ή να κερδίσει στην κανονική διάρκεια η Φιορεντίνα, το αξίζει και το παραπάνω!

Πρόταση:

(19:00) Παναθηναϊκός – Λαμία 1 & No Goal
(22:00) Γιουβέντους – Φιορεντίνα Χ2 (Διπλή ευκαιρία)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0