Betpost

Παίρνει το ντέρμπι… εύκολα η Λίβερπουλ, επιστρέφει στις νίκες η Φούλαμ!

Παίρνει το ντέρμπι… εύκολα η Λίβερπουλ, επιστρέφει στις νίκες η Φούλαμ!

Μπορεί να μιλάμε πάντα για ένα ντέρμπι, όταν έρχεται η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση οι «κόκκινοι» είναι δεδομένα το φαβορί! Την ίδια ώρα, η Φούλαμ υποδέχεται την Πρέστον και αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες, μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Η μεγάλη ώρα για την ρεβάνς του 5-0 στον πρώτο γύρο ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει έρθει. Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες, έχοντας φυσικά εντελώς διαφορετικούς στόχους, ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να συνεχίσουν να καταδιώκουν τη Μάντσεστερ Σίτι, μιας και εξακολουθούν να βρίσκονται στο -1, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη, για δύο λόγους.

Αρχικά, για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να μπουν στην τετράδα, μετά τα ευνοϊκά αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου και εν συνεχεία για να μην «σπάσουν» ένα σερί που κρατά επτά χρόνια και τους θέλει να μην χάνουν από την Λίβερπουλ και μέσα και έξω, την ίδια σεζόν.

Ωστόσο, η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων μας προτρέπει να επιλέξουμε τον άσσο, ο οποίος ακόμη και αν είναι ντέρμπι, θεωρούμε πως θα έρθει με χαρακτηριστική ευκολία. Η Γιουνάιτεντ δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε ματς και η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι εναντίον της με 4-1, ενδέχεται να αποτελέσει οδηγό για τους «κόκκινους».

Όσον αφορά την δεύτερη επιλογή μας, αυτή είναι η αναμέτρηση της Φούλαμ με την Πρέστον, στη μοναδική συνάντηση στην Championship  την Τρίτη (19/04). Οι γηπεδούχοι μετρούν δύο συνεχόμενες ήττες και ο Μίτροβιτς δεν βρίσκεται στην απίθανη κατάσταση που τον είχαμε συνηθίσει, αλλά είναι… λογικό.

Θεωρούμε πάντως πως το ματς με την Πρέστον ενδείκνυται για να επιστρέψει η Φούλαμ στις νίκες, με την παράδοση να είναι ξεκάθαρα υπέρ της, μιας και το τελευταίο «διπλό» των φιλοξενούμενων, χρονολογείται τον Οκτώβριο του 2000!

Πρόταση:

(21:45) Φούλαμ – Πρέστον 1

(22:00) Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1 και Over 2,5

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0