Betpost

Παίρνει το «διπλό» η Ρεάλ, σκοράρουν Σπόρτινγκ και Μπενφίκα στο ντέρμπι!

Παίρνει το «διπλό» η Ρεάλ, σκοράρουν Σπόρτινγκ και Μπενφίκα στο ντέρμπι!

Την υπόθεση-τίτλου αναμένεται απλώς να ολοκληρώσει η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Σεβίλλη, την ώρα που Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπενφίκα αναμετριούνται σε ένα ματς που αναμένεται να έχει γκολ και θέαμα!

Μπορεί η Ατλέτικο Μαδρίτης να κατάφερε να επικρατήσει στις καθυστερήσεις την Εσπανιόλ, παίζοντας με 10 ποδοσφαιριστές, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης θεωρούμε πως θα κάνει το ίδιο απέναντι στην Σεβίλλη, με αρκετά μεγαλύτερη ευκολία.

Η παράδοση είναι υπέρ της, οι Μαδριλένοι βρίσκονται αισίως σε εξαιρετική κατάσταση και το γεγονός πως διαθέτουν σε τέτοιου είδους κατάσταση τον Καρίμ Μπενζεμά τους βοηθά αναμφίβολα ενόψει της συνέχειας.

Ο Γάλλος έχει πετύχει 38 γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις και η δική του συμβολή αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο απέναντι στην Σεβίλλη, στην πάντα δύσκολη έδρα των Ανδαλουσιανών.

Την ίδια ώρα, η Μπενφίκα μεταβαίνει αντιμετωπίζει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην έδρα της δεύτερης και πιθανότατα και θα σκοράρει και θα δεχθεί γκολ! Πρόκειται για κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί στις τρεις τελευταίες συναντήσεις τους στο εν λόγω γήπεδο, αλλά αν οι «αετοί» παίξουν όπως και με την Λίβερπουλ, πιθανότατα θα επιβεβαιώσουν πως κακώς αποτελούν στοιχηματικά, το αουτσάιντερ της συνάντησης.

Πρόταση:

(22:00) Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης 2

(22:30) Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπενφίκα Goal/Goal

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0