Betpost

Η Τσέλσι σκοράρει αλλά δεν προκρίνεται και η Μπάγερν συνεχίζει στο Champions League!

Η Τσέλσι σκοράρει αλλά δεν προκρίνεται και η Μπάγερν συνεχίζει στο Champions League!

Μία ακόμη μεγάλη ημέρα, με φόντο το Champions League ξεκινά και το Bet Post δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το… πόστο του, έχοντας αντιληφθεί τι μέλλει γενέσθαι στις αναμετρήσεις των προημιτελικών! Περνά η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η Τσέλσι βρίσκει γκολ, την ώρα που η Μπάγερν Μονάχου θα ανατρέψει το 1-0 της Βιγιαρεάλ επί γερμανικού εδάφους!

Η μεγάλη ώρα για την ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League έχει φτάσει και πλέον μετράμε αντίστροφα για να μάθουμε ποιες θα είναι οι δύο πρώτες ομάδες, οι οποίες θα παρευρεθούν στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η αίσθησή μας είναι πως τα φαβορί θα περάσουν και θα πάρουν τα δύο πρώτα εισιτήρια. Η Ρεάλ Μαδρίτης που επικράτησε της Τσέλσι με 3-1 στο Λονδίνο και η Μπάγερν Μονάχου, η οποία ναι μεν ηττήθηκε από την Βιγιαρεάλ, αλλά από την στιγμή που το ματς θα λάβει χώρα επί γερμανικού εδάφους, τα δεδομένα αλλάζουν.

Ωστόσο, η Τσέλσι, ούσα πρωταθλήτρια Ευρώπης θα παίξει τα ρέστα της στην ρεβάνς του Σαντιάγκο Μπερναμπέου και θεωρούμε πως τουλάχιστον θα βρει ένα γκολ. Έχει την ποιότητα μεοσεπιθετικά, είναι αναγκασμένη να ανοιχτεί και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που θα επιλέξουμε το Goal/Goal για την εν λόγω αναμέτρηση.

Η Ρεάλ παίζει εξαιρετικά στους χώρους και αν η Τσέλσι κάνει το… λάθος να της δώσει τέτοιους, ειδικότερα αν έχει προηγηθεί, τότε ο Βινίσιους με τον Μπενζεμά πιθανολογούμε πως θα της κάνουν ξανά την «ζημιά».

Την ίδια ώρα, το έργο της Μπάγερν Μονάχου είναι διαφορετικό, μιας και έχει ηττηθεί στην πρώτη αναμέτρηση με την Βιγιαρεάλ. Οι Ισπανοί του Έμερι θα κάνουν τα πάντα για να σταθούν αξιοπρεπέστατα και στην Γερμανία, αλλά θεωρούμε πως η έδρα θα παίξει κομβικό ρόλο.

Θα το παίζαμε και ακριβές σκορ… 2-0, αλλά αν κινηθούμε με μεγαλύτερη ασφάλεια, ο άσσος και το under 3,5 είναι μία καλή επιλογή, που επιβεβαιώνει την πρόκριση της Μπάγερν αλλά και την καλή ανασταλτική λειτουργία που διακατέχει το «κίτρινο υποβρύχιο»!

Πρόταση:

(22:00) Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι Goal/Goal

(22:00) Μπάγερν Μονάχου – Βιγιαρεάλ 1 και under 3,5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0