Betpost

Συνεχίζουν να κερδίζουν Άρσεναλ και Τότεναμ!

Συνεχίζουν να κερδίζουν Άρσεναλ και Τότεναμ!
Σαββατοκύριακο σημαίνει…  στοίχημα και στοίχημα σημαίνει Σαββατοκύριακο! Η ώρα για την συνέχιση των εθνικών πρωταθλημάτων ήρθε και πάλι και επιλέγουμε δύο αναμετρήσεις από την PremierLeagueπου μπορούν να μας οδηγήσουν σε στοιχηματισμό και κέρδος!

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον η έναρξη της 32ης αγωνιστικής της PremierLeague και όπως αντιλαμβάνεστε, δεν θα μπορούσαμε να μη μοιραστούμε μαζί σας τις προτάσεις μας, προκειμένου το θέαμα που θα αντικρίσουμε, να μην αποκτήσει και ένα στοιχηματικό νόημα.

Επιλέγουμε δύο αναμετρήσεις. Ξεκινάμε από τον άσσο της Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» θέλουν τη νίκη απέναντι στην Μπραίτον, αλλά συνήθως δεν πραγματοποιούν συνεχόμενες νίκες απέναντί της.

Ωστόσο, το 0-0 του πρώτου γύρου, μας κάνει να πιστέψουμε πως η… γκέλα έγινε και πως η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα με 3-0 από την Κρίσταλ Πάλας. Οι «γλάροι» δυσκολεύονται να σκοράρουν, έχουν συγκεντρώσει τους λιγότερους βαθμούς από όλες τις ομάδες της PremierLeagueτο τελευταίο δίμηνο και πιθανότατα, το Έμιρεϊτς δεν είναι η κατάλληλη έδρα για να ανακτήσουν την χαμένη τους ψυχολογία.

Όσον αφορά την δεύτερη πρόταση, στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο ματς που «κλείνει» το Σάββατο και τις αναμετρήσεις του «Νησιού». Αυτό ανάμεσα στην Τότεναμ και την Άστον Βίλα, με το σύνολο του Αντόνιο Κόντε να έχει φοβερή παράδοση στο Βίλα Παρκ.

Ναι, ο Στίβεν Τζέραρντ θέλει να κάνει μία μεγάλη νίκη στο «σπίτι» του απέναντι σε ομάδα του Big 6, αλλά όχι σήμερα. Πηγαίνουμε για το… διπλό, το οποίο αν επιτευχθεί θα είναι το 8ο συνεχόμενο, με φόντο την 4η θέση και τη συμμετοχή στο επόμενο ChampionsLeague!

Πρόταση:

(17:00) Άρσεναλ – Μπράιτον 1

(19:30) Άστον Βίλα – Τότεναμ 2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0