Betpost

Η Γουλβς «αντέχει», την ώρα που τα γκολ πέφτουν… βροχή στην Bundesliga!

Η Γουλβς «αντέχει», την ώρα που τα γκολ πέφτουν… βροχή στην Bundesliga!

Περιορισμένες οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι της Παρασκευής (08/04), αλλά τα «φώτα» μας στρέφονται σε μία αναμέτρηση από την Premier League και μία από την Bundesliga.

Το τρελό σερί της Νιούκαστλ εντός του 2022 φάνηκε πως «ξεθωριάζει» για τα καλά, μετά την ήττα από την Τότεναμ, την τρίτη σερί στο πρωτάθλημα, πόσω μάλλον από τη στιγμή που συνδυάστηκε με ένα τόσο βαρύ σκορ, όπως το 5-1!

Με τις «καρακάξες» να νιώθουν μία σχετική ασφάλεια, έχοντας απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού, η αντιμετώπισή τους ως αρκετά ξεκάθαρο φαβορί δεν είναι δικαιολογημένη. Η Γουλβς δεν ταξιδεύει στο Σεντ Τζέιμς Παρκ δίχως κίνητρο. Αντιθέτως, με έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων και δική της νίκη θα βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη.

Σίγουρα οι απουσίες των Νέβες και Χιμένες είναι ηχηρές, ενώ στο «σπίτι» της η Νιούκαστλ δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Σε τέτοια απόδοση που προσφέρεται το να μην ηττηθεί η Γουλβς, όμως, αξίζει το ρίσκο.

Στην έτερή μας επιλογή, η Στουτγκάρδη υποδέχεται την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται μία «ανάσα» από τις θέσεις του υποβιβασμού, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από μία επίπονη ήττα από τη Λειψία, που πιθανότατα τους έθεσε εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Η επιλογή ενός σημείου δεν μοιάζει ως η πιο σοφή επιλογή, αλλά η συνέπεια που παρουσιάζουν αμφότερες στο σκοράρισμα δίνει τη λύση. Η Στουτγκάρδη έχει επιβεβαιώσει το Goal/Goal στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έδωσε εντός έδρας, συνδυάζοντάς το στα τρία από αυτά, με το Over 4.5!

Από την άλλη, η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει σκοράρει σε κάθε εκτός έδρας ματς που έχει δώσει φέτος στην Bundesliga, με μοναδική εξαίρεση την ήττα με 1-0 από τη Γκλάντμπαχ στις 25 Σεπτεμβρίου, κάνοντας την επιλογή μας προφανή.

Πρόταση:

(21:30) Στουτγκάρδη – Μπορούσια Ντόρτμουντ Goal/Goal & Over 2.5
(22:00) Νιούκαστλ – Γουλβς X2 (Διπλή ευκαιρία)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0