Betpost

Στοίχημα: Βραδιά με γκολ στο «Velodrome»

Στοίχημα: Βραδιά με γκολ στο «Velodrome»

Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια για Europa και Conference League ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι, τη στιγμή που δράση έχουμε σε Κόπα Λιμπερταδόρες, Σουνταμερικάνα αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχεται από το σπουδαίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μαρσέιγ στο «Velodrome» για την προημιτελική φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Πάμε να το δούμε.

Σε τρομερή κατάσταση η Μαρσέιγ, επέστρεψε απ’ τη διακοπή με ακόμη μια εμφατική νίκη, αυτή τη φορά στο «Ζοφρουά Γκισάρ» εναντίον της Σεντ Ετιέν με 4-2. Ήταν η πέμπτη διαδοχική νίκη για τη Μαρσέιγ σ’ όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε σ’ όλες τουλάχιστον δύο γκολ (!), η τρίτη σερί στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Ανέβηκε στους 56 πόντους και καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, στο -12 απ’ την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα σε Καραμπάγκ (συνολικό σκορ 6-1) και Βασιλεία (συνολικό σκορ 4-2) στους προηγούμενους γύρους του Κόνφερενς Λιγκ, προκρίθηκε με 4/4 νίκες.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ φάνηκε να επηρεάζεται απ’ τη διακοπή του πρωταθλήματος, για 65 λεπτά ήταν «αόρατος» στη Λεωφόρο και το «πλήρωσε» με ήττα (2-0). Ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα έπειτα από 16 παιχνίδια (12-4-0), άφησε τον ΠΑΟΚ στους 59 πόντους και το -11 απ’ τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Όπως γίνεται αντιληπτό, η πρόκληση της Ευρώπης είναι σπουδαία, βέβαια η κληρωτίδα δεν ήταν ευγενική με τον δικέφαλο, καθώς τον έθεσε αντιμέτωπο με μια απ’ τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης. Ομάδα με μπόλικο ταλέντο η Μαρσέιγ, ιδιαίτερα επιθετική, σκοράρει με τρομερή ευκολία, τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι δεν φοβάται τις προκλήσεις και μπορεί να βρει τον τρόπο να απειλήσει. Περιμένουμε παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0