Betpost

Πάει για την έκπληξη η Νιούκαστλ, σκοράρει στο Λονδίνο η Έβερτον!

Πάει για την έκπληξη η Νιούκαστλ, σκοράρει στο Λονδίνο η Έβερτον!

Σε μία μεγάλη έκπληξη στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στα σημερινά ματς της Premier League, με τη Νιούκαστλ να έχει το μομέντουμ για να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το Λονδίνο και την Τότεναμ. Την ίδια ώρα, η Έβερτον θεωρούμε πως θα εξαντλήσει τις πιθανότητές της και θα σκοράρει κόντρα στην Γουέστ Χαμ!

Ναι, η Τότεναμ «καίγεται» για βαθμούς, στοχεύοντας στην 4η θέση και στην επιστροφή της στο Champions League. Ναι, η ισοπαλία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λέστερ της δίνει κίνητρο όμως ποιος λέει πως η αναμέτρηση απέναντι στην Νιούκαστλ στο Λονδίνο θα αποδειχθεί απλή υπόθεση;

Η ομάδα του Έντι Χάου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει χάσει δύο ματς εντός του 2022 στο… γκολ και στο τέλος και θεωρούμε πως δεν θα «τριτώσουν» οι αποτυχίες της, με το «διπλό» να αγγίζει και… εξωφρενική απόδοση, αναλογικά με το μομέντουμ των δύο ομάδων.

Πιστεύουμε στο Goal/Goal και στην ποιότητα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι αν δεν μείνουν από νωρίς πίσω στο σκορ, έχουν τα φόντα για να μην ηττηθούν στο Βόρειο Λονδίνο.

Λίγο νωρίτερα, η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Έβερτον, σε ένα ματς που παραδοσιακά ευνοεί τους φιλοξενούμενους, που είναι αήττητοι απέναντι στα «σφυριά» σε τρεις συνεχόμενες αναμετρήσεις στην εν λόγω έδρα.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει βελτιώσει την ομάδα του, πανηγύρισε μία σημαντική νίκη επί της Νιούκαστλ και θεωρούμε πως με τον Ιγουόμπι και τον Φαν Ντε Μπέικ στην βασική ενδεκάδα, τα «ζαχαρωτά» θα βρουν γκολ απέναντι στον Φαμπιάνσκι.

Πίσω, ούτως ή άλλως έχουν θέματα, και αν η Γουέστ Χαμ μείνει πίσω στο σκορ, δεδομένα θα αναζητήσει το γκολ της ισοφάρισης. Πάμε στο Goal/Goal, δεν αποκλείουμε την έκπληξη και… βλέπουμε!

Πρόταση:

(16:00) Γουέστ ΧαμΈβερτον Goal/Goal

(18:30) Τότεναμ – Νιούκαστλ Χ2 (διπλή ευκαιρία)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0