Betpost

Xωρίς περιθώρια η Χάντερσφιλντ - Έχει γκολ στην Bundesliga!

Xωρίς περιθώρια η Χάντερσφιλντ - Έχει γκολ στην Bundesliga!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Παρασκευής (01/04) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά ένα σημείο από την Championship και ένα από την Bundesliga κεντρίζουν το ενδιαφέρον.
Η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται στην έδρα της την Κολωνία σε ένα ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Αμφότερες έχουν δείξει κατά μήκος της σεζόν πως διαθέτουν επιθετικές αρετές και αρέσκονται στο σκοράρισμα. 

Η γηπεδούχος, από τα 13 ματς που έχει δώσει στην έδρα της, μόνο σε τρία ματς δεν έχει βρει γκολ, ενώ προέρχεται από τρία σερί Goal/Goal. Από την άλλη, η Κολωνία έχει σκοράρει σε κάθε ματς εκτός έδρας που έχει δώσει από τις 21 Νοεμβρίου κι έπειτα, δηλαδή επί οκτώ ματς σερί! Αν αναλογιστεί κανείς πως στα επτά από αυτά το Goal/Goal επιβεβαιώθηκε, μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να συμβεί ξανά.

Στην έτερή μας επιλογή, η Χαλ υποδέχεται τη Χάντερσφιλντ σε ένα πολύ κακό χρονικό σημείο -αγωνιστικά- για τις «τίγρεις». Προέρχονται από πέντε σερί ήττες στην έδρα τους και παρότι οι φιλοξενούμενοι δεν είναι σε καλύτερο «φεγγάρι», μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο. Οφείλουν να βρεθούν βασικά, γιατί αν ηττηθούν και ακολουθήσει ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων στις άλλες αναμετρήσεις, θα φύγουν εκτός εξάδας. 

Η Χάντερσφιλντ μπορεί να είναι εξαιρετικά ασταθής το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά βρίσκει γκολ μακριά από το «σπίτι» της κι αυτό είναι ένα πρώτο βήμα. Στα επτά από τα δέκα τελευταία ματς της εκτός έδρας έχει σκοράρει, την ώρα που η Χαλ στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε στην έδρα της, δεν βρήκε δίχτυα, δείχνοντας πως ακόμα και ένα γκολ για τους φιλοξενούμενους ίσως είναι αρκετό. Το ρίσκο είναι μεγάλο, αλλά σε τόσο υψηλή απόδοση, αξίζει.

Πρόταση: 
(21:30) Ουνιόν Βερολίνου - Κολωνία Goal/Goal
(21:45) Χαλ - Χάντερσφιλντ 2
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0