Betpost

Πάει για δύο στα δύο η Ελλάδα, πολύ «ψηλά» ο άσος της Ανδόρας!

Πάει για δύο στα δύο η Ελλάδα, πολύ «ψηλά» ο άσος της Ανδόρας!

Το θετικό του ξεκίνημα στον πάγκο της Εθνικής θέλει να συνεχίσει ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος θα δει σήμερα την χώρα μας να αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο στο δεύτερο φιλικό με αυτόν στο «τιμόνι». Την ίδια ώρα, η Ανδόρα υποδέχεται την Γκρενάντα, σε έναν άσσο που θα… τιμήσουνε!

Το δεύτερο φιλικό του στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας δίνει σήμερα ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος θα επιχειρήσει να συνεχίσει το θετικό του ξεκίνημα και να αποδείξει πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως αποτελεί μόλις τον πρώτο προπονητή μετά τον Φερνάντο Σάντος, που ξεκινά αν και είναι ξένος, με νίκη στο ντεμπούτο του.

Το 1-0 επί της Ρουμανίας αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της Ελλάδας και η συνέχεια αναμένεται να λάβει χώρα σήμερα απέναντι στο Μαυροβούνιο, το οποίο είχαμε συναντήσει ξανά το 2016 σε φιλικό και επικρατήσαμε με 2-1!

Ανάλογη εξέλιξη θεωρούμε πως θα έχει και σήμερα η αναμέτρηση, με την Ελλάδα να βρίσκει λύσεις επιθετικά και να σκοράρει απέναντι στο Μαυροβούνιο που έχει δεχθεί γκολ σε τέσσερις διαδοχικές περιπτώσεις.

Παράλληλα, δεν σκοράρει με ευκολία, συνεπώς επιλέγουμε το «διπλό» και το Under 2,5, σε ένα ματς που πιστεύουμε πως θα θυμίσει έντονα τη νίκη της Εθνικής μας επί των Ρουμάνων πριν από μερικές ημέρες.

Όσον αφορά την δεύτερη αναμέτρηση, επιλέγουμε το ματς της Ανδόρας με την Γκρενάντα και θα πάμε με την λογική επιλογή, η οποία στα μάτια μας είναι η… γηπεδούχος!

Η Ανδόρα θέλει τη νίκη, για να ξεκινήσει καλά, έστω και ανεπίσημα το 2022, ενώ η αντίπαλός της είναι χαμηλής δυναμικότητας και δεν έχει επικρατήσει τον τελευταίο ένα χρόνο!

Ο άσσος βρίσκεται σε πολύ καλή απόδοση και θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί…

Πρόταση:

Μαυροβούνιο – Ελλάδα 2 και Under 2,5

Ανδόρα – Γκρενάντα 1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0