Betpost

Τα φαβορί έχουν τον πρώτο λόγο για το Κατάρ!

Τα φαβορί έχουν τον πρώτο λόγο για το Κατάρ!

Το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης (24/03) ξεχειλίζει από επιλογές, ωστόσο τα ματς των μεγάλων φαβορί κεντρίζουν το ενδιαφέρον κι εμείς αναμένουμε να κάνουν το… καθήκον του!

Η Ιταλία υποδέχεται τη Βόρεια Μακεδονία στον ημιτελικό των play-offs για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, πλην της νίκης. Άλλωστε, πρόκειται για την Πρωταθλήτρια Ευρώπης του φετινού καλοκαιριού. Το έργο της, ωστόσο, απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία δεν θα είναι εύκολο.

Οι «ατζούρι» σκοράρουν με το… σταγονόμετρο στα τελευταία τους παιχνίδια και με το διακύβευμα να είναι τόσο υψηλό, δεν αναμένεται να αλλάξουν συνήθειες. Πιθανότατα θα οδηγηθούμε σε ένα κλειστό παιχνίδι, με την Ιταλία να προσπαθεί να διαφυλάξει το αποτέλεσμα, εφόσον καταφέρει να προηγηθεί, χωρίς το σκορ να ξεφεύγει.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να δούμε και στο ματς της Πορτογαλίας. Το σύνολο του Φερνάντο Σάντος, εφόσον καταφέρει να προσπεράσει το εμπόδιο της Τουρκίας, θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το προαναφερθέν ζευγάρι.

Η Τουρκία μπορεί να σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει από τις 16 Ιουνίου κι έπειτα, αλλά απέναντι στους Ίβηρες πιθανότατα θα εμφανιστεί αρκετά πιο προσεκτική στα μετόπισθεν, ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες της για το «εισιτήριο» στο Κατάρ. Είναι τέτοια η διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων, ωστόσο, που ο πρώτος λόγος προφανώς και βρίσκεται στην πλευρά των Πορτογάλων.

Πρόταση:

(21:45) Ιταλία – Βόρεια Μακεδονία 1 & Under 3.5

(21:45) Πορτογαλία – Τουρκία 1 & Under 4.5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0