Betpost

Με το κίνητρο της Φενέρ και την ποιότητα της Βαλένθια!

Με το κίνητρο της Φενέρ και την ποιότητα της Βαλένθια!

Το στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης (23/03) παρουσιάζεται «άδειο» από ποδοσφαιρικά παιχνίδια, αλλά στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ υπάρχει πλήθος επιλογών, σε δύο από τις οποίες εστιάζουμε!

Στο EuroCup το πρόγραμμα της Τετάρτης (23/03) ανοίγει με την αναμέτρηση της Βαλένθια με την Μπούρσασπορ, με τις «νυχτερίδες» να αποτελούν αδιαμφισβήτητα το μεγάλο φαβορί.

Τόσο στην κατάταξη, όσο και ως ρόστερ, βρίσκονται σε πολύ καλύτερη θέση, έχοντας παίκτες επιπέδου EuroLeague. Το «διπλό» μοιάζει εξαιρετική επιλογή, αλλά μοιάζει προτιμότερο να συνοδευτεί με χάντικαπ, μιας και η απόδοση βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.

Όσον αφορά στην EuroLeague, εστιάζουμε στην αναμέτρηση της Μπασκόνια με τη Φενερμπαχτσέ. Αμφότερες οι ομάδες κυνηγούν τη νίκη, με το βλέμμα στραμμένο στην είσοδό τους στα play-offs της διοργάνωσης, με τους Τούρκους να έχουν τρία παιχνίδια λιγότερα, τα οποία θέλουν να εκμεταλλευτούν στον μέγιστο βαθμό.

Ναι, η Μπασκόνια είναι αρκετά ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, αλλά το κίνητρο της Φενερμπαχτσέ είναι τόσο υψηλό που η νίκη μοιάζει επιβεβλημένη και θεωρητικά τουλάχιστον, έχει αρκετά ποιοτικό ρόστερ για να κερδίσει.

Πρόταση:

(19:00) Μπούρσασπορ – Βαλένθια 2 (Χάντικαπ -5,5)

(21:30) Μπασκόνια – Φενερμπαχτσέ 2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0