Betpost

Παίζει μία κατηγορία η Όλνταμ, σκοράρουν Ρότσντεϊλ και Μάνσφιλντ!

Παίζει μία κατηγορία η Όλνταμ, σκοράρουν Ρότσντεϊλ και Μάνσφιλντ!

Μεσοβδόμαδα, με τα πρωταθλήματα να βρίσκονται σε μία παύση λόγω των εθνικών ομάδων, αλλά το στοίχημα συνεχίζεται. Πόσο μάλλον από την στιγμή που έχουμε δράση σε αγγλικά γήπεδα, με την League Two να περιλαμβάνει στο πρόγραμμα της την Όλνταμ και την Ρότσντεϊλ. Στηρίζουμε αμφότερες, προβλέπουμε γκολ και θέαμα!

Προφανώς και δύο αναμετρήσεις της League Two δεν έχουν ανάλογη σημασία με την Premier League, αλλά όπως το βλέπουμε εμείς, προσφέρονται για στοιχηματισμό και… κέρδος.

Επομένως, από την στιγμή που δεν έχουμε και εθνικές ομάδες, για ποιον λόγο να μην τις επιλέξουμε, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Όλνταμ με την Σάτον και της Ρότσντεϊλ με τη Μάνσφιλντ!

Στο πρώτο ματς εκ των δύο, η Όλνταμ παίζει μία κατηγορία, ούσα στην προτελευταία θέση, με τέσσερις συνεχόμενες ήττες και καμία βελτίωση στην εικόνα της εντός του 2022!

Ωστόσο, απέναντι στη Σάτον, που δεν… πάει για τίποτα και βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, θεωρούμε πως θα κάνει το «restart». Σκοράρουν και οι δύο άλλωστε και εμείς θα ποντάρουμε στο κίνητρο των γηπεδούχων, που θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν την πρώτη τους νίκη, μετά από ένα μήνα, με έξι ματς να έχουν μεσολαβήσει.

Την ίδια ώρα, σε μία αναμέτρηση με λιγότερο βαθμολογικό «κόστος», η Ρότσντεϊλ υποδέχεται τη Μάνσφιλντ, σε ένα ματς που θεωρούμε πως θα είναι ο ορισμός του «γκολ και θέαμα», παρά την προϊστορία των δύο ομάδων στην έδρα της πρώτης.

Δεν έχουν σκοράρει σε καμία από τις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους και οι δύο, αλλά θεωρούμε πως ήρθε η ώρα να το κάνουν, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν τρία συνεχόμενα Goal/Goal και τους γηπεδούχους ένα λιγότερο!

Πρόταση:

(21:45) Όλνταμ - Σάτον

(21:45) ΡότσντεϊλΜάνσφιλντ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0