Betpost

Πρόκριση για Πάλας, «σπάει» την παράδοση η… Λίβερπουλ!

Πρόκριση για Πάλας, «σπάει» την παράδοση η… Λίβερπουλ!
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και οι σημερινές (20/3) αναμετρήσεις του FACup, με την Λίβερπουλ να μεταβαίνει στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ και η Κρίσταλ Πάλας να υποδέχεται την Έβερτον. «Διπλό» το πρώτο, δεν θα αποκλειστεί εύκολα ο Πατρίκ Βιεϊρά στο δεύτερο!

Η τετράδα του FACupαναμένεται να συμπληρωθεί σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και της Νότιγχαμ με την Λίβερπουλ για τους ημιτελικούς του θεσμού, με την Τσέλσι να έχει ήδη κλείσει εισιτήριο και να αναμένει τον αντίπαλό της!

Ωστόσο, αν θέλουμε να κάνουμε μία πρόβλεψη, θεωρούμε πως ένα από τα φαβορί δεν θα συνεχίσει στο Κύπελλο Αγγλίας. Ποια είναι αυτά; Η Έβερτον, η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ!

Και θα επιλέξουμε τα «ζαχαρωτά» του Φρανκ Λάμπαρντ, τα οποία έχουν θέσει ως στόχο την παραμονή τους στην κατηγορία και δύσκολα θα ενδιαφερθούν για κάτι άλλο. Συνεπώς, η Κρίσταλ Πάλας του Πατρίκ Βιεϊρά, θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί και θεωρούμε πως θα το καταφέρει.

Έχει εξασφαλίσει πως θα παίζει στην PremierLeagueκαι τη νέα σεζόν, αναζητά μία υπέρβαση και στο Σέλχαρστ Παρκ, έχει αποδείξει πως έχει τον τρόπο της. Μην ξεχνάμε πως είναι η μοναδική ομάδα στην τρέχουσα σεζόν, που έχει κρατήσει δις στο «μηδέν» τη Μάντσεστερ Σίτι.

Τέλος, επιλέγουμε και το «διπλό» της Λίβερπουλ απέναντι στη Νότιγχαμ στην πρώτη συνάντησή τους στον 21ο αιώνα. Γενικότερα, οι γηπεδούχοι αποτελούν ιστορικά μία δύσκολη αντίπαλο για τους «κόκκινους», καθώς στα 15 τελευταία ματς τους, η Λίβερπουλ μετρά τρεις νίκες και 10 παιχνίδια χωρίς γκολ.

Αν όμως δεν μπορεί η φετινή Λίβερπουλ να «σπάσει» το αρνητικό σερί, ποια μπορεί; Σαλάχ, Μανέ, Ζότα, Ντίας και Φιρμίνο «τρομάζουν» και θεωρούμε πως το 3/3 της Νότιγχαμ στο «σπίτι» της, ήρθε η ώρα να σταματήσει…

Πρόταση:

(14:30) Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον 1

(22:00) Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ 2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0